Deadpool 2: Přinese prodloužená verze na Blu-ray více sebevražd a uškrcení baby-Hitlera?

Deadpool 2: Přinese prodloužená verze na Blu-ray více sebevražd a uškrcení baby-Hitlera?
Deadpool | Twentieth Century Fox
Informaci sdělil Leitch v rozhovoru pro Collider. „Měl bych říci, že bychom mohli k snímku přidat asi 20 minut filmu, je to zatím odhad, ale tak nějak by to mohlo být,“ odpověděl režisér na dotaz, kolik minut vystřižených scén by mohlo stopáž Deadpoola 2 prodloužit. Pokud jde o to, co zůstalo na podlaze střižny, nejčastěji se mluví o Deadpoolově větším počtu pokusů a sebevraždu a také o cestě časem za baby-Hitlerem, kde se náš ukecaný žoldák rozhodne nechvalně proslulého majitele patky a knírku uškrtit v jeslích (asi nikoho nepřekvapí, že se tahle scéna nedokázala probojovat do kino-sestřihu).
Vytvoření delší verze by neměl být problém, neboť Leitch prozradil, že studiu prezentovaná původní verze střihu měla 2 hodiny a 15 minut. Jelikož verze, která nakonec zamířila do kin, má minut 111, je jasné, že moc materiálu nezbylo a že filmaři použili téměř vše, co natočili. Na Blu-rayi bychom si tak mohli prohlédnout film, který Leitch natočil a předvedl studiu původně.
Otázkou samozřejmě zůstává, zda s tím bude studio souhlasit. Zatím filmaři vystřižené scény třídí a dávají je dohromady, až čas ukáže, co se s nimi stane a zda se nějakých dočkáme. Za mě ano, já chci rozhodně víc! :-)
Deadpool 2
Julian Dennison