Televizní Smrtonosná zbraň právě přišla o jednu z hlavních hvězd

Televizní Smrtonosná zbraň právě přišla o jednu z hlavních hvězd
Smrtonosná zbraň | FOX
Důvod je nečekaný - může za to Clayne Crawford, který hraje Martina Riggse. Ukázalo se, že není úplně lehké s ním pracovat, respektive že způsobuje na place nepřátelské prostředí a chová se hrubě. Musí to být hodně vážné, když u Foxů začali přemýšlet o tom, že televizní Smrtonosnou zbraň zaříznou po druhé sérii, která se právě vysílá. Možná už ale těch zrušených show bylo i na vedení stanice moc a tak dojde ke střídání.
Nečeká nás nová tvář v roli Martina Riggse. S Crawfordovým padákem zmizí ze show i Riggs. Na jeho místo nastoupí úplně nová postava, která se stane parťákem Rogera Murtaugha (Damon Wayans). Jindy by podobná razantní změna mohla být problém (dvakrát tolik když se váže na slavnou předlohu), ale televizní Smrtonosná zbraň je hlavně o policejních parťácích. Jestli se jmenují Riggs a Murtaugh nebo Load a Gun, to už teď nehraje moc roli.
Televize si již vybrala i náhradu. Zatím nepojmenovaný nový charakter si zahraje Seann William Scott aka Stiffler z Prcicček, který během své kariéry projevil i vlohy pro akční žánr (stačí vzpomenout na Vítejte v džungli).
Pro Crawforda může jít o konec kariéry. V Americe jsou momentálně na podobné chování hodně citliví, nemluvě o tom, že pro něj šlo o jeho první velkou roli. Podobný vyhazov mu může na hodně dlouho zavřít řadu dveří.
Clayne Crawford, Damon Wayans
Dwayne Johnson, Seann William Scott