Trailer na nového Predátora je a... žádný zázrak se nekoná

Trailer na nového Predátora je a... žádný zázrak se nekoná
Predátor | 20th Century Fox
Nově se pokusí Predátorovi dodat na lesku Shane Black, režisér Iron Mana 3 a Správných chlapů a scenárista kultovních pecek Poslední skaut a Smrtonosná zbraň. Fanoušci se na film třesou již několik měsíců a studio nyní konečně jejich přání vyslyšelo a pustilo do oběhu první teaser trailer:
Nebudu lhát, zatím je to spíše zklamání. Upoutávka toho moc neukazuje, ať už mluvíme o akci nebo hláškách, jimiž je Black coby autor proslulý. Ale tak jde o první dráždidlo a řada scén ještě nepochybně není trikově dodělaná. Doufejme, že další trailer už bude - pokud jde o obsah - výživnější.
"Hrajeme skupinku válečných veteránů, kteří jsou úplně šílení, takže si jedem do nemocnice pro léky. Všichni máme problémy, syndromy z války atd.. V pozadí příběhu je to, že máme v nemocnici skupinovou terapii a někdo ujede, ale tohle myslím přímo neuvidíme... někdo ujede, všichni jsou zatčení, naženou je do autobusu a to včetně tohohle chlápka. Ten má cejch smrti, protože viděl Predátory, jak přistávali na Zemi a oni se na něj zaměřili. Převezmou autobus, aby nás zavezli stranou a všechny postříleli, aby se najisto toho chlápka zbavili. Jenže my samozřejmě ten autobus převezmeme a řekneme si 's*át na to, pojďme ty za*raný Predátory oddělat sami.' A jsme dostatečně šílený na to, abychom tomu chlapovi věřili, že viděl UFO a mimozemšťany. To je docela cool,“ uvedl k příběhu Thomas Jane.
Ve filmu dále hrají Sterling K. Brown, Trevanteh Rhodes, Boyd Holbrook, Jacob Tremblayh, Olivia Munn a Keegan Michael Key. S účastí Arnolda Schwarzeneggera bohužel počítat nemáme. Shane Black se dlouho snažil akční legendu do projektu dostat, ale Arnold odmítl s tím, že by nabídku přijal "leda v případě, že se to přepíše a udělají jeho roli významnější".
Nový Predátor se do českých kin podívá 13. září 2018.
novy-predator-od-tvurce-posledniho-skauta-a-irona-mana-3-ma-prvni-trailer
Predátor | 20th Century Fox