Amy Schumer je prostě božská a chlapi ji za to nenávidí

Amy Schumer je prostě božská a chlapi ji za to nenávidí
Jsem božská | STX Entertainment
Schumer vyslal o víkendu do amerických kin komedii Jsem božská, v níž hraje obyčejnou holku, která se praští do hlavy, začne věřit tomu, že je mega sexbomba a podle toho se i chová. Základ to pro komedii v podstatě ideální, ale výsledek moc nenadchnul - pouhá třetina odborných kritiků označila film za nadprůměrný. To je přesto ta milejší bilance. To diváci jsou až nezvykle přísní a na IMDB má film momentálně mizerných 3.8 z 10. Propadák?
Amy Schumer skončila v posteli s R2-D2 a C-3PO a u Disneyho z toho neměli vůbec radost
Téma28. 12. 2017
Amy Schumer skončila v posteli s R2-D2 a C-3PO a u Disneyho z toho neměli vůbec radost
Tak horké to nebude. Film otevřel na třetím místě za 16 milionů dolarů, přičemž stál jen dvojnásobek. Kinům navíc momentálně zoufale chybí další ženské filmy, takže by se Schumer mohla příští týdny udržet. A hlavně je třeba dodat, že číslu na IMDB naložili hlavně chlapi, kteří film posílají do pekel, zatímco ženy mu dopřávají dvakrát tak vyšší známky. Schumer to každopádně rozhodně umí lépe (Vykolejená startovala za 30 milionů) a pokud si chce udržet věrné, chce to rozhodně lepší projekty.
Králem víkendu se nečekaně stalo pokračování komedie Superpoldové z roku 2001. Na dvojku čekali fanoušci sakra dlouho (a ještě déle je autoři napínali, protože oficiálně ve výrobě byl film takřka dekádu) a je jen jejich zásluhou, že nakonec vznikla - na IndieGogo na ni přispěli 4.7 miliony.
Dalších 8 přidalo studio a film mohl do kin. Přestože měli Superpoldové 2 k dispozici o třetinu sálů méně než Jsem božská, jsou jen o milion chudší. Což je přímo fantastický výsledek pro látku, která má poměrně úzkou základnu fanoušků. Start za 15 milionů znamená, že se film dopracuje v amerických kinech celkem na nějakých 30 milionů, vydělá a možná bude i trojka. Fandové, co přispěli, si mohou gratulovat. Série díky nim opravdu žije dál.
Na první místo se vrátila hororová senzace Tiché místo, na konto si připsala téměř 21 milionů a celosvětově má 188 (přičemž stála 17). A co Rampage: Ničitelé? Tentokrát druhé místo za 20 mega a potvrzení oblíbenosti Dwaynea Johnsona u diváků - film se propadá pomaleji než jiné adaptace videoher. Celosvětové tržby jsou 283 milionů, což je za dva týdny slušný výsledek. Film už ale nejspíš moc nevydělá - Avengers 3 jsou za rohem.
Jak si vedly ostatní filmy, to zjistíte v našem kompletním žebříčku US tržeb.
Super Troopers 2
Dwayne Johnson, Naomie Harris