Pirát Johnny Depp bude v Česku pátrat po zmizelé Černé perle. Přidáte se?

Pirát Johnny Depp bude v Česku pátrat po zmizelé Černé perle. Přidáte se?
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) | Disney
Piráty z Karibiku - Prokletí Černé perly natočilo studio Walt Disney Pictures ve spolupráci s Jerry Bruckheimerem (Top Gun, Armageddon, série Mizerové) v roce 2003. Vzhledem k obrovskému úspěchu po celém světě se k dnešnímu dni diváci dočkali dalších čtyř pokračování. Před rokem uváděná Salazarova pomsta se dočkala po dlouhé odmlce nebývalého úspěchu, když celosvětově utržila téměř 800 milionů dolarů.
pirati-z-karibiku-miri-do-ceske-republiky-hned-dvakrat-to-roztoci-s-velkolepym-hudebnim-telesem-1
Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly | Disney
Ale zpět k Černé perle. V té se vůbec poprvé objevil darebácký kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp), lstivý kapitán Barbossa (Geoffrey Rush) nebo guvernérova okouzlující dcera Elizabeth (Keira Knightley). Její kamarád z dětství Will Turner (Orlando Bloom) se spolu s Jackem vydává na palubě nejrychlejší lodi britské flotily na odvážnou výpravu za záchranou Elizabeth a Černé perly.
Slavné pirátské dobrodružství se v České republice uskuteční hned dvakrát, 9. června 2018 v pražské O2 areně a o den později, 10. června v brněnské DRFG Areně. Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly se budou promítat na HD plátně s českými titulky za doprovodu symfonického orchestru a sborů.
Ve spolupráci s organizátory obou akcí pořádáme soutěž o jedinečné ceny. Oč můžete hrát? Tři z vás se mohou těšit na 2 vstupenky na pražské představení Pirátů z Karibiku: Prokletí Černé perly In Concert. Výše uvedené dvojici navíc k lístkům přibalíme DVD Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) nebo soundtrack Pirátů z Karibiku: Prokletí Černé perly.
Jak dobře znáte herce ze série Piráti z Karibiku?
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Zkuste naši novou redakční hru a získejte v ní na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 3 výherce. Bodování soutěže uzavřeme ve středu 30. května v 17:00.