Nový trailer na hraného Medvídka Pú vám nedá spát... hrůzou

Nový trailer na hraného Medvídka Pú vám nedá spát... hrůzou
Kryštůfek Robin | Walt Disney Studios
Celovečerní verze známého animovaného fenoménu nese název Kryštůfek Robin a studio Disney na internet uvolnilo nový (zatím mezinárodní, proto ty vpálené španělské titulky) trailer, v němž se ukazují téměř všechny postavy:
Možná jsem se jen špatně vyspal, ale jsem si jistý, že nic strašidelnějšího, než hranou verzi Medvídka "vypadám, jako kdyby mě právě vytáhli z pračky" Pú jsem dlouho neviděl. A to platí i pro ostatní CGI postavy, které by dle mého lépe zapadly do hororového žánru. Jít na tyhle plyšáky jako dítě, možná budu mít noční můry. Jindy bych asi nebyl tak přísný, ale hraný Pú má tu smůlu, že jsme v posledních letech viděli hned několik spřízněných plyšáků (Méďa, Paddington) a ti svým zpracováním nastavili laťku vysoko.
Kryštůfek (Ewan McGregor) je již dospělým mužem a úspěšným obchodníkem, který nemá na nic a nikoho čas, ani na svou ženu a dceru. Když se v jeho životě opět znovu objeví Medvídek Pú, vydává se do dávno ztraceného Stokorcového lesa, aby medvídkovi pomohl najít ztracené přátele. A kdo ví, třeba na této cestě nenajde Kryštůfek jen je, ale i sebe.
Kryštůfek Robin uvede společnost Falcon do českých kin 23. srpna.
Kryštůfek Robin
Ewan McGregor