Mrakodrap: Dwayne Johnson si v novém traileru "užívá" smrtonosnou past ve skleněném pekle

Mrakodrap: Dwayne Johnson si v novém traileru "užívá" smrtonosnou past ve skleněném pekle
Mrakodrap | Universal Pictures
V případě Mrakodrapu filmaři vzali dva klasické hollywoodské kousky - katastrofické Skleněné peklo a akční Smrtonosnou past - a uklohnili z nich jeden celek. Jak bude fungovat, to se můžeme v tuhle chvíli jen dohadovat.
Nový prodloužený ale slibuje strhující podívanou a body k dobru si scenáristé zaslouží za nápad s umělou nohou, což by mohlo do příběhu vnést nějaké zajímavé momenty. Palec dolů dáváme naopak za přílišné odhalení karet a někomu může bezpochyby vadit i to, že se film ani nesnaží tvářit realisticky.

Trailer:

Mrakodrap
Ve filmu Mrakodrap hraje Dwayne Johnson bývalého šéfa záchranářského týmu a válečného veterána Willa Forda, který se nyní specializuje na bezpečnost výškových budov. V jednom čínském mrakodrapu, který dostal na starost, náhle vypukne náhle požár a Ford musí zachránit svou rodinu, která se nachází v patrech nad plameny. Do cesty se mu ovšem postaví tým vycvičených profesionálů, kteří oheň založili a mají s budovou vlastní plány.
Snímek zrežíroval podle vlastního scénáře Rawson Marshall Thurber (Centrální Inteligence), do českých kin by měl přijít 12. července 2018.
Neve Campbell, Dwayne Johnson
Dwayne Johnson