Fakjů pane učiteli 3: Trailer na zatím největší "fakáč" ze všech

Fakjů pane učiteli 3: Trailer na zatím největší "fakáč" ze všech
Fakjů pane učiteli 3 / Elyas M'Barek | CinemArt
První a druhý film série Fakjů pane učiteli celosvětově utržily přes 200 milionů dolarů, tvůrce řádově vyšly na jednotky/desítky mega. A tak logicky došlo na třetí díl, který aktuálně představuje finální upoutávku.

Fakjů pane učiteli 3: Trailer s českým dabingem

Fakjů pane učiteli 3
V Německu se již "trojka" promítala, k nám se prvně dostane letos 14. dubna díky distribuční společnosti CinemArt CZ. V hlavní roli samozřejmě účinkuje Elyas M'Barek jako svérázný učitel, který tentokrát hecuje své studenty, aby dali kontrolní maturitu a zachránili tak existenci Goetheho školy.
Z traileru jsou kromě "klasických" vzpour vůči samotnému systému školství patrny i drobné narážky na severoamerické teenage komedie, hecovačky a emocionálně pojaté scény, které sice mohou brát Američané vážně, ale my si z nich u nás v jiném kulturně-společenském prostředí klidně utahujeme. A nejde jen o odlehčené kousky, tvůrci se strefují třeba i do Nebezpečných myšlenek (1995).
Kromě M'Bareka se ve filmu Fakjů pane učiteli 3, který má být údajně posledním dílem veleúspěšné série, zahraje například Sandra Hüller, známá z kritikou i diváky velmi dobře přijatého komediálního dramatu Toni Erdmann (2016). Tak schválně, bude se "fakovat" naposled, nebo tvůrci neodolají, a po komerčním úspěchu "trojky", který se jistě dostaví, situaci přehodnotí?
Elyas M'Barek
Katja Riemann, Uschi Glas, Sandra Hüller