Pilotní díl Zaklínače je hotov!

Pilotní díl Zaklínače je hotov!
foto: CD Projekt Red
Pilot je hotový, takže by v dohledné době mělo začít i samotné natáčení. Příznivci Andrzeje Sapkowského i Zaklínače jsou ve velkém očekávání, zda Netflix dostojí svému jménu a trendu posledních let a přinese jim nebývalý zážitek, na kterém budou vidět finance, kvalita a dílo hodné knižní předlohy.
„Jsem nadšený, že Netflix natáčí adaptaci mých příběhů a drží se předlohy a témat, kterým jsem se věnoval třicet let,“ uvedl Sapkowski, který u seriálu Zaklínač působí jako kreativní konzultant.
Netflix připravuje nový fantasy seriál o kultovním Zaklínači. Kdo by ho mohl hrát?
Seriály10. 10. 2017
Netflix připravuje nový fantasy seriál o kultovním Zaklínači. Kdo by ho mohl hrát?
V současnosti obliba Zaklínače Geralta opět vzrostla hlavně díky sérii počítačových her. Vítejte v dávných časech, kdy se z dětí osudu staly Zaklínači – čarodějové a bojovníci zápasící s monstry a démony.
Hlavním hrdinou próz je Geralt z Rivie, který je povoláním zaklínač, tedy nájemný lovec nestvůr. V ději se mihnou i vedlejší postavy několika dalších zaklínačů. Sapkowski zobrazil zaklínače jako mutanty, kteří byli proměněni pomocí magie, mutagenů a jedů. Získali tak magické schopnosti a dalším výcvikem si osvojili též pokročilé bojové techniky. Své nadlidské schopnosti využívají především k boji s různými obludami a magickými tvory, kteří sužují lidstvo.
Tak teď už si jen počkat na to, kdy se začne natáčet a dozvíme se bližší informace o ději, hereckém obsazení a datu premiéry, abychom se mohli začít těšit ještě o dost intenzivněji.
pilotni-dil-zaklinace-je-hotov
foto: CD Projekt Red