Úžasňákovi se letos konečně vrátí. Na jaké nové postavy se můžeme těšit?

Úžasňákovi se letos konečně vrátí. Na jaké nové postavy se můžeme těšit?
Úžasňákovi | Disney
Studio Pixar zvolilo pro představení nových postav obrázky ve stylu postů na sociálních sítích, srovnávající podobu postav s jejich hereckými představiteli.
Členové Parrovy rodiny zůstávají stejní, jen roli Dashe po Spencerovi Foxovi převzal s ohledem na věk postavy Huckleberry Milner. Jako Violet zůstává Sarah Vowell, Holly Hunter je Elastička/Helen Parrová, Craig T. Nelson pan Úžasňák/Bob Parr, Samuel L. Jackson Lucius Best/Mražoun a Brad Bird Edna. Buda Luckeyho nahradil v roli agenta Ricka Dickera Jonathan Banks.
uzasnakovi-a-jejich-filmovi-partaci-se-predstavuji-pro-svou-druhou-zastavku-v-kinech-3
uzasnakovi-a-jejich-filmovi-partaci-se-predstavuji-pro-svou-druhou-zastavku-v-kinech-2
Pojďme si ale trochu představit nové postavy. Jsou jimi sourozenci Winston a Evelyn Deavorovi, kteří podle všeho aspirují na hlavní padouchy příběhu. Hlasy jim propůjčili Bob Odenkirk a Catherine Keener. Winston je velkým fanouškem superhrdinů, který touží po tom, aby se přestali schovávat. Rád by toho dosáhl s pomocí obnovení strategie styku s veřejností. Jeho sestra Evelyn je pak technologický génius, který dokáže vyřešit každý problém.
uzasnakovi-a-jejich-filmovi-partaci-se-predstavuji-pro-svou-druhou-zastavku-v-kinech-8
uzasnakovi-a-jejich-filmovi-partaci-se-predstavuji-pro-svou-druhou-zastavku-v-kinech-10
Superhrdinka jménem Voyd (mluví ji Sophia Bush) je velkou obdivovatelkou Elastičky. Je to stále dobře naladěná hrdinka, která dokáže hýbat předměty ve svém okolí pomocí silového narušení struktury časoprostoru.
uzasnakovi-a-jejich-filmovi-partaci-se-predstavuji-pro-svou-druhou-zastavku-v-kinech-6
Posledním nováčkem je Velvyslankyně (v podání Isabelly Rossellini) – zahraniční politička snažící se legalizovat superhrdinství.
uzasnakovi-a-jejich-filmovi-partaci-se-predstavuji-pro-svou-druhou-zastavku-v-kinech-9
České premiéra očekávaného pokračování Úžasňákovi 2 je v plánu na2. srpna letošního roku. Do té doby snad budeme znát přesnější popis děje i jeho postav. Kompletní sérii obrázků naleznete v galerii článku.