Obávaný superhrdina je zpátky s vlastním seriálem! Válečného veterána ovládá vztek a touha po pomstě

Obávaný superhrdina je zpátky s vlastním seriálem! Válečného veterána ovládá vztek a touha po pomstě
Jon Bernthal
Jon Bernthal | Netflix
Kat, Mstitel a teď konečně i u nás pod původním názvem - The Punisher.
Stejně jako v Daredevilovi se i v novém seriálu role pomstychtivého veterána ujal Jon Bernthal. Obliba Punishera v Daredevilovi byla u diváků tak velká, že se dočkal vlastní série. Nutno dodat, že se jedná o nebývale drsnou, akční a krvavou záležitost.

The Punisher: Trailer

Bernthal bere coby Punisher spravedlnost do vlastních rukou a mstí se za smrt vlastní rodiny. V rámci superhrdinských snímků je na něm zřejmě nejzajímavější to, že žádnými speciálními schopnostmi vlastně neoplývá. Kupředu ho žene zlost a touha po pomstě. Navíc trpí celou řadou neduhů, například traumatem z války. Není tím pádem "klasickým" kladným hrdinou, ale postavou, s níž člověk nemusí v lecčem souhlasit.
Superhrdinové a jejich seriálový svět
Máte rádi superhrdinské seriály? Znáte je? Zkuste naši novou redakční hru.
Jako motivaci dáváme do placu jednu parádní cenu od společnosti Gamlery, která na český trh uvádí fanouškovské předměty s filmovou a herní tématikou. O co můžete soutěžit? O parádní "Punisherovu" mikinu s kapucí a symbolem tohodle legendárního šílence. Prostě a jednoduše: cool záležitost. Respekt zaručen.
punisher-soutez



Nejen vánoční filmové dárky můžete koupit online ZDE

Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme šťastného držitele mikiny. Bodování soutěže uzavřeme ve středu 29. listopadu ve 12:00.