Ace Ventura: Zvířecí detektiv ohlašuje návrat do kin!

Ace Ventura: Zvířecí detektiv ohlašuje návrat do kin!
Ace Ventura: Volání divočiny | Warner Bros.
Ace Ventura vstoupil do kin v roce 1994 a diváci si ho ihned zamilovali. Tržby výrazně převýšily rozpočet, takže trvalo pouhý rok, než příroda znovu povolala zvířecího detektiva do akce. Dvojka už sice neměla tak nadšené ohlasy, v kinech ale vydělala 2x tolik co první díl (konkrétně 212 milionů) a dala nám minimálně jednu scénu, která je zcela bez debat geniální...
Těžko říct, proč jsme se vlastně nikdy nedočkali trojky s Jimem Carreym. V Morgan Creek Productions si každopádně řekli, že uzrál čas na návrat Ace Ventury do kin a začali připravovat nový film. Bude u toho i hvězda původní série? Pravděpodobně ne. Studio sice uvedlo, že by Carreyho návrat do legendární role uvítalo, současně ale zmínilo, že nový film bude reboot.
Carrey sám se navíc v poslední době prezentuje jako někdo, kdo už nechce mít s komediálními rolemi nic společného (raději se věnuje malování).
Těžko si lze v roli Ace Ventury představit někoho nového, ale tak je to na druhou stranu s každou kultovní roli. Napadá vás někdo ze současných herců, kdo by se hodil na nového Venturu? Určitě se podělte v diskuzi.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Ace Ventura: Volání divočiny
Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv