Další "dítě" Johna Wicka. Tentokrát má elitní zabiják tvář Ethana Hawkea

Další "dítě" Johna Wicka. Tentokrát má elitní zabiják tvář Ethana Hawkea
96 hodin vydělalo celosvětově 226 milionů dolarů, přičemž rozpočet byl 25 milionů - žánr chytil druhý den. Studiím konečně došlo, že jde o kvalitu akce a od té doby se staví hlavně na ní. A kdo akci rozumí lépe, než lidé, kteří se jí léta věnovali před kamerou? Johna Wicka natočili jako svůj debut Chad StahelskiDavid Leitch, kteří se léta živili jako přední hollywoodští kaskadéři. A jde o jednu z nejlepších žánrovek všech dob. O něco podobného se nyní pokusí 24 Hours to Live s Ethanem Hawkem.
Hawk ve filmu hraje profesionálního zabijáka Travise Conrada, kterému dojde štěstí a zemře. Mrtvý ale dlouho nezůstane. Kdosi ho přivede zpátky k životu, protože potřebuje jeho služby. A aby ho motivoval k maximálnímu nasazení, oživí ho s datem spotřeby - Travis má na splnění úkolu pouhých 24 hodin.

Trailer:

Ethan Hawke
Snímek natočil Brian Smrz, který má na kontě jediný film - průměrný akčňák Hledá se hrdina (2008) s Cuba Gooding Jr.. Současně jde ale o hodně zkušeného kaskadéra, tak doufejme, že to tentokrát bude na filmu vidět.