Nová Zjizvená tvář našla režiséra... kterého už měla

Nová Zjizvená tvář našla režiséra... kterého už měla
Zjizvená tvář | Universal Pictures
Jmen se kolem nové Zjizvené tváře točilo tolik, že by to na jeden článek nestačil. Posledním vážným adeptem na režii byl zkušený David Ayer (Sebevražedný oddíl, Training Day). Už to vypadlo, že je vše připravené k natáčení, Ayer ale nakonec projekt loni opustil. Podle šeptandy chtěl pojmout svou verzi hodně temně a v Universalu se jeho přístup nesetkal s pochopením. Vzhledem k tématu je otázkou, co tedy studio od nového zpracování očekává, neboť předchozí verze Briana De Palmy byla hodně brutální (a je to jeden z důvodů, proč se dočkala kultovního statusu).
Zjizvená tvář tak znovu začala hledat režiséra. Ayerův odchod upřímně velkým překvapením nebyl. Na filmu dělal před sedmi lety jako scenárista a již tehdy se svou temnou vizí neuspěl a scénář šel na přepis. Během let se měnil několikrát, poslední verzi sepsali cenění filmaři Joel a Ethan Coenovi.
Nyní nově naskočil na palubu režisér Antoine Fuqua, který - a teď to začíná být komické - snímek již kdysi také natočit chtěl a také se studiem nakonec nenašel společnou řeč. Podle těch čachrů to skoro vypadá, že jediní dva lidé, kteří jsou v celém Hollywoodu ochotní novou Zjizvenou tvář pro Universal natočit, jsou Ayer a Fuqua. Nyní platí Fuqua. Přijímáme sázky, za jak dlouho bude zpátky Ayer. Stále by mělo platit, že si hlavní roli zahraje Diego Luna.
Zjizvená tvář
Al Pacino