Chystáte se do New Yorku? Co se takhle ubytovat v doupěti Želv Ninja!

Chystáte se do New Yorku? Co se takhle ubytovat v doupěti Želv Ninja!
Želvy Ninja mají v kulturní historii své místo, i díky původnímu černobílému (a podstatně drsnějšímu) seriálu. Ostatně, o jejich stále velké popularitě svědčí i to, že se poměrně nedávno dočkali želváci originálního komiksového crossoveru, v němž se setkali se samotným strážcem Gothamu Batmanam!
chystate-se-do-new-yorku-co-se-takhle-ubytovat-v-doupeti-zelv-ninja-14
Ale k podstatě věci. Jak fanoušci želvích hrdinů dobře ví, jejich domovinou je New York. Podívat se do tohohle města, to má na wishlistu hodně filmových fanoušků (kdybychom měli říct všechny významné filmy, které se odehrávají v jeho ulicích, potřebovali bychom na to nejspíš vlastní webové stránky).
Pokud se do New Yorku v nejbližší době chystáte a máte Želvy jako srdcovku, máme pro vás naprosto jedinečný tip na ubytování - samotné doupě Želv Ninja, které se nachází nedaleko Washington Square Parku!
chystate-se-do-new-yorku-co-se-takhle-ubytovat-v-doupeti-zelv-ninja-1
chystate-se-do-new-yorku-co-se-takhle-ubytovat-v-doupeti-zelv-ninja-3
chystate-se-do-new-yorku-co-se-takhle-ubytovat-v-doupeti-zelv-ninja-6
chystate-se-do-new-yorku-co-se-takhle-ubytovat-v-doupeti-zelv-ninja-5
Sice v doupěti není povolený alkohol, takže na divokou pařbu s přáteli zapomeňte, zato cena je opravdu lidových cca 250 korun za noc a díky vybavení se rozhodně nudit nebudete. K dispozici jsou 3 ložnice pro šest lidí a obrovský obývací pokoj. Jaký je v tom háček? Podle všeho jsou rezervace vybrané na 2 roky dopředu. Ale tak třeba budete mít štěstí a nějaký termín se uvolní. Více o pobytu zde, v galerii článku najdete fotografie celého bytu.
Víte že...
... Želvy Ninja zaznamenali v devadesátých letech v Česku takový boom, že to dokonce vedlo k několika originálním hudebním albům? A byly to pecky!