Želvy Ninja

83%
Želvy Ninja
Plakát traileru

Želvy Ninja – kdo by je neznal? ovládají bojová umění a zachraňují celý svět! Leonardo, Donatello, Michelangelo a Rafael jsou nejsenzačnější želvy na světě, které statečně bojují se svým úhlavním nepřítelem Krangem a jeho pravou rukou Trhačem. Mají jen jednu slabost – pizzu.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Tak jsem to konečně našel. Můj nejoblíbenější animák dětských let. Nedá se ani říct kolik hodin jsem strávil před televizí při sledování těchto želváků. Animace byla povedená,ale nejvíce samozřejmě baví samotní želváci a jejich vzájemné pošťuchování a vtipkování.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
Seriál mého dětství. Vždy jsme se hádali, kdo bude kdo, tak jsem vysfasoval Raffaella a šlo se do boje :) Ale k seriálu. I když byl vseriál na svou dobu vlastně jeden z nejakčnějších a "nejnásilnějších", tak si zacxhoval každý příběh své poslání a náplň pro děti. Trhač byl machr a "Roxted" a "Býbob" .. správní paťalové na špatné straně. Prostě jem se těšil na každý nový díl. srdcovka za 90%.
Fingon
16 886 bodů
8
Há, na tomhle jsem byl doslova závislý, zpaměti jsem dokázal vyjmenovat jména všech postav i s oblíbenými zbraněmi, měl jsem dokonce i ponožky s želvákama...

Dodatečné informace

Původní název:
Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
  • USA Želvy Ninja
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné