Další díly filmové ságy Transformers znají data svých premiér

Další díly filmové ságy Transformers znají data svých premiér
Transformers 5 bude režírovat Michael Bay podle scénáře od Arta Marcuma, Matta Hollowaye a Kena Nolana. Jejich příběh zamíří do kin v červnu 2017 a v hlavní roli se vrátí Mark Wahlberg.
Transformers 6 zamíří do kin v červnu 2018 a Transformers 7 v červnu 2019. I když tato informace potřebuje trošku upravit. Snímek, který by mohl být označen číslem 6 (minimálně tak momentálně označován je) nebude klasickým pokračováním ale samostatným snímkem věnovaným postavě Bumblebeeho. Šestka tak teoreticky půjde do kin až v červnu 2019. Musíme počkat, jak studio filmy oficiálně pojmenuje. Momentálně zůstává u čísel.
Obrázek článku
Tom Warner, který má Transformers na starosti pro společnost Hasbro, uvedl: „Celé léto jsme pracovali se skupinou talentovaných scénáristů a snažili se přijít na to, jak bude filmová budoucnost Transformerů vypadat. Vše odstartují Transformers 5 v červnu příštího roku. Zároveň pracujeme na spin-offu o Bumblebem pro rok 2018 a další díl Transformers připadne na rok 2019.“
Co se týče samostatného snímku pro „Čmeláka“, tak tato volba asi nikoho nepřekvapí, jelikož oblíbenost tohoto Autobota je zjevná. Ovšem otázkou je, zda diváci stojí o další tragicky sestříhaný snímek, ve kterém z Autobutů nebude nicpořádně vidět... Podělte se o svůj názor na sérii v komentářích. A napište nám i to, jaký další Transformer by si podle vás zasloužil vlastní film.