Arrow, Flash a Legends of Tomorrow pomalu ale jistě směřují k premiérovým dílům

Arrow, Flash a Legends of Tomorrow pomalu ale jistě směřují k premiérovým dílům
Stanice CW tedy nezahálí a nedočkavce již nějakou dobu bombarduje novými promo obrázky, trailery, plakáty a fotkami z Arrowa i Flashe, z nichž některé vám přinášíme i my.
The Flash bude mít premiéru 6. října a na Barryho Allena čeká poměrně těžký úkol. Poté, co porazil svého úhlavního nepřítele Eobarda Thawneho (Reverse Flash), musí Flash i jeho tým obrátit svou pozornost k nové hrozbě – singularitě vznikající nad Central City. Ozbrojen srdcem hrdiny a neuvěřitelnou rychlostí se Barry vydává do centra tohoto úkazu, dokáže ale své město zachránit před jeho zkázou?
Grant Gustin
Grant Gustin
Do svých rolí se vrací Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett, Danielle Panabaker, Carlos Valdes a Jesse L. Martin.
Arrow má premiéru přesně o den později, tedy 7. října. Ra’s al Ghula sice prorazil, ale jeho tým čeká ještě horší nepřítel, ten kterého se obával i sám Ra’s al Ghul – Damian Dhark. A je jedinou hrozbou? Je svět v bezpečí, když se novým Ra’s al Ghulem stal Malcolm Merlyn? Oliver Queen zemřel a zemřel i Arrow. Diggle, Thea a Laurel mohou chránit město a pokračovat v Oliverově snaze, je ale v jejich silách zvládnout i Ligu asasínů a Dharka?
Willa Holland, David Ramsey, Stephen Amell
Stephen Amell
Hrají Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, John Barrowman a Paul Blackthorne.
Fanošci se opravdu mají na co těšit, protože stanice CW pro milovníky těchto seriálů a komiksů připravuje ještě další seriál inspirovaný hrdiny z těchto show. Jmenuje se Legends of Tomorrow a premiéra je v plánu na příští rok. V hlavních rolích se opět představí hrdinové DC komiksů – Atom, Black Canary, Hawkmam, Hawkgirl a další. Dobrou zprávou jistě je, že právě prostavy Hawkmana a Hawkgirl by se měly objevit již tento rok ve Flashovi i Arrowovi.
arrow-flash-a-dcs-legends-of-tomorrow-pomalu-ale-jiste-smeruji-k-premierovym-dilum-1
K dispozici je i popis k Legends of Tomorrow: Když samotní hrdinové nestačí... potřebuje svět legendy. Rip Hunter cestující v čase viděl budoucnost a za každou cenu se ji bude snažit zvrátit. Jeho úkolem je proto sestavit neobvyklý tým z hrdinů i padouchů, aby se společně postavili nezastavitelné hrozbě, která může zničit nejen naši planetu, ale i vše ostatní. Mohou zastavit nesmrtelnou hrozbu, kterou si ani nedokázali představit?
arrow-flash-a-dcs-legends-of-tomorrow-pomalu-ale-jiste-smeruji-k-premierovym-dilum
Tak co, ukojí tato nabídka vaše komiksové srdce? :-)