Gambit je v suchu, Channing Tatum oficiálně podepsal se studiem kontrakt

Gambit je v suchu, Channing Tatum oficiálně podepsal se studiem kontrakt
Podle všeho skutečně došlo k momentu, kdy se strany dohadovaly, nikdy to ale prý nedošlo tak daleko, že by měl Tatum chuť roli opustit. Plánovaná premiéra 7. října 2016 by se tak měla bez problémů stihnout.
Původní zpráva o možném odchodu Tatuma: Byl to právě Channing Tatum, kdo léta lobboval za Gambita, aby dostal vlastní film. Když se to konečně povedlo (film by měl přijít do kin příští rok) a studio dokonce vyčlenilo štědrý 150 milionový rozpočet, přichází nečekaná komplikace.
Je to pouhých pár týdnů, co nadšený Tatum na Comic-Conu společně s ostatními herci a tvůrci z x-menovského universa představoval Gambita. A "šlo o jistou věc". Dnes kolují zvěsti, že u Foxů hledají náhradníka, neboť Tatum od projektu odstoupí. Důvod? Žádný konkrétní, zato spekulací je požehnaně. Některé zdroje tvrdí, že chtěl Tatum film i režírovat, na což studio nepřistoupilo (dávno angažovalo Ruperta Wyatta - Zrození Planety opic), jiné zmiňují hercův nabitý diář, díky němuž prostě nebude mít na Gambita čas.
Studio se zatím nevyjádřilo, takže je to možná jen velká novinářská kachna. Nebylo by to každopádně poprvé, kdy někdo dlouho pracoval na komiksové adaptaci a pak znenadání těsně před natáčením odstoupil. Potkalo to režiséra Edgara Wrighta, který Ant-Mana připravoval osm let. Thomas Jane roky pracoval na tom, aby vzniklo pokračování Punishera, a když konečně uspěl, odešel během psaní scénáře pro tvůrčí neshody.
Víte že...
... Jane sice z pokračování Punishera vycouval, nakonec se ale ke svému oblíbenci vrátil? Bylo to v kraťasu The Punisher: Dirthy Laudry a je lepší než všechny celovečeráky, co s tímhle hrdinou vznikly. Však se podívejte sami.