Pátý Underworld s Kate Beckinsale na cestě, bude se točit v Praze!

Pátý Underworld s Kate Beckinsale na cestě, bude se točit v Praze!
Její obsazení nyní potvrdil The Hollywood Reporter, přičemž si herečka přirozeně zopakuje roli upírky Selenu. Z posledního dílu víme, že má dceru s hybridem (napůl upírem, napůl lycanem) Michaelem Corvinem, jehož si v sérii zahrál Scott Speedman. V minulém filmu byl "neznámo kde". Zda se jeho nalezení bude pětka věnovat, to se neví. Přestože studio na Next Generation pracuje již poměrně dlouho, detaily zatím drží pod pokličkou.
Pátý díl natočí zatím televizní režisérka Anna Foerster, do níž nejspíš v Hollywoodu vkládají velké naděje, neboť by měla dělat i Zdrojový kód 2.
Nejzajímavější zprávou (minimálně pro české fanoušky) je každopádně to, že se bude film natáčet v Praze! Štáb by měl do České republiky přicestovat v říjnu letošního roku. Po Bladeovi, který se ve dvojce proháněl po pražských uličkách, si tak bude moci krásy hlavního města užít i sexy upírka Selene.
Víte že...
... si Praha už "tak trochu" v sérii zahrála? Na filmových plakátech k prvnímu dílu jsou vidět v pozadí Hradčany, přestože se celý film natáčel v Maďarsku.
paty-underworld-s-kate-beckinsale-na-ceste-bude-se-tocit-v-praze