Disney představuje televizní film Descendants, v němž půjdou potomci slavných padouchů na střední

Disney představuje televizní film Descendants, v němž půjdou potomci slavných padouchů na střední
Inu, ve většině případů následují křtiny a jinak tomu nebude ani zde. Popelka, Sněhurka a další tolik milované postavy se stali rodiči a jejich potomci žijí obyčejným pohádkovým životem – jsou krásní, pějí písně, sní o svých princích nebo princeznách a samozřejmě chodí do školy. Jenže své potomstvo nemusí mít jen ti, o kterých pohádka je a pro které konční dobře, své tři tečky mají i ti ostatní. A právě o nich snímek Descendants je.
Cameron Boyce, Dove Cameron, BooBoo Stewart, Sofia Carson
Mladý korunní princ (syn Krásky a Zvířete) má nastoupit na trůn a rozhodne se, že dá šanci na spásu potomkům Cruelly de Vil, Zloby, Zlé královny a Jafara, kteří byli stejně jako jejich rodiče uvězněni na zakázaném ostrově spolu s dalšími pohádkovými padouchy. Carlos, Mal, Evie a Jay, jak se výše zmíněná dítka jmenují, se vydávají na střední školu a stávají se spolužáky dětí postav jako Víla kmotřička, Šípková Růženka, Locika nebo Mulan.
Studium ale není to jediné, čemu budou muset hrdinové čelit. Bude jen na nich, aby si vybrali, zda půjdou ve šlépějích svých rodičů-padouchů nebo zvítězí dobro a rozhodnou se zachránit království..
Kromě prvního oficiálního traileru, vydalo Disney i několik fotografií, na nichž si můžeme prohlédnout hlavní hrdiny. Režisérem snímku je Kenny Ortega (série Muzikál ze střední) Scénář napsali Josann McGibbon a Sara Parriott (na kontě mají například Nevěstu na útěku či Strašpytlíka). Premiéra je v USA v plánu na letošní léto, v dalších regionech bude následovat poté.