Filmová databáze Kinoboxu neustále roste. Pomozte nám s jejím obsahem a rádi Vás za to odměníme!

Filmová databáze Kinoboxu neustále roste. Pomozte nám s jejím obsahem a rádi Vás za to odměníme!
Nenašli jste v databázi Váš oblíbený film? Nebo našli, ale chybí u něj plakát, případně popisek? Pomozte nám, aby databáze Kinoboxu byla co nejúplnější a hýčkejte si své oblíbené filmy a tvůrce! Na databázi se nyní nově můžete podílet v uživatelské administraci, kterou najdete v sekci Úpravy.
filmova-databaze-kinoboxu-neustale-roste-pomozte-nam-s-jejim-obsahem-a-radi-vas-za-to-odmenime
Do sekce Úpravy se dostanete jednoduše - napřed kliknete v červené liště na tlačítko Databáze a poté se Vám v nižší modré liště nabídne tlačítko Úpravy. Kliknutím na Úpravy se dostanete do uživatelské administrace, kde můžete zakládat nové filmy, které v naší databázi zatím chybí, případně upravovat ty, jež již v databázi máme (přidat popisek, fotografii, herce).
Pokud jste autorem filmu (krátkometrážního i dlouhometrážního), který u nás v databázi chybí, určitě neváhejte s doplněním. Stejně tak, pokud jste se objevil/a v nějakém filmu a nejste u něj na kartě uveden/a. Rádi Vás do něj doplníme. Každý návrh musí projít schválením jednoho z administrátorů webu, chvíli proto může trvat, než budou Vámi navrhované úpravy schváleny.
filmova-databaze-kinoboxu-neustale-roste-pomozte-nam-s-jejim-obsahem-a-radi-vas-za-to-odmenime-1
Za schválené návrhy Vás odměníme body a na konci každého měsíce vyhlásíme trojici uživatelů, kteří se nejvíce podíleli na úpravách  v naší databázi. Tuto trojici poté odměníme malým filmovým dárkem.