Morra

Komentáře 28

Od nejnovějších
  1. Krvavá nevěsta
    Krvavá nevěsta (2019)
    4
    Tohle jako bylo co? Čím si ten film zasloužil takové hodnocení. Krvavé nevěsta je maximálně přeceňovaný brak,který si rozhodně nezaslouží takový hype a hodnocení. Příběhově nezajímavé a s každou další scénou maximálně divné a nudné. Tomu to filmu se příště raději vyhnu obloukem.
  2. Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    7.5
    A pak,že se jsou herní adaptace prokleté. Sonic je důkazem,že to prostě jde a že to jde sakra dobře. Ježour je sympaťák a každý pětník,který byl zainvestovaný do jeho předělání do konečné podoby se vyplatil. Stejně tak se vyplatilo angažovat Jima jako záporáka. Svou úlohu si vyloženě užíval a my jako diváci si to užíváme s ním. Nechybí humor,napětí a super akce. Takto by to mělo vypadat.
  3. Willoughbyovi
    Willoughbyovi (2020)
    3
    Neflix tentokrát šlápnul pořádně vedle. Willoughbyovi může zaujmout maximálně vizuálem a i ten se po chvilce okouká. Navíc v porovnání s konkurencí očividně zaostává. Příběhově nezajímavé. Měl jsem vůbec co delat,abych snímke dokoukal. Těžko to někomu doporučit. Dospělí to neocení a dětem se to nejspíš líbit nebude.
  4. Mrtví neumírají
    Mrtví neumírají (2019)
    5
    Výbornou zápletku a herecké zastoupeni dokázal Jarmush přetavit v nepředstavitelnou nudu, která se snaží utahovat ze zajetých hororových klišé. Nadále tak pro mne zůstává nepochopeným režisérem, kterému se příště raději vyhnu. To jsem se na film i celkem těšil.
  5. Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon
    Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon (2019)
    5.5
    Hodně jsem se na film těšil, ale nakonec přišlo spíše zklamání. Možná jsem očekával moc, ale Phelan nakonec nedokázal dodat co sliboval. Tento díl, tak ocení převážně ti úplně nejmladší, kterým ke štěstí stačí velmi málo. Animace jako vždy parádní, o tom jako jediném nemůže být řeč.
  6. Parazit
    Parazit (2019)
    10
    Korea jede! Famózní film, který mohu každému doporučit. Parazit míchá žánry s takovou lehkostí, že to vůbec nepůsobí rušivě, ba naopak to působí zcela přirozeně. Geniální scénář je každou scénou lepší a lepší. Režie sebejistá a herecky bezchybné! Super
  7. Kouzelný park
    Kouzelný park (2019)
    4.5
    V záplavě dnešních animovaných filmech působí Kouzelný park takovým zašlým dojmem. Animace sice není zlá,ALE není ani dobrá. Příběh není špatný,ALE není dostatečně zajímavý,hlavní hrdinka je sympatická,ale né zas tolik,aby vám přirostla k srdci. Slabší průměr
  8. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    8.5
    Akce,akce,akce. O ničem jiném tento snímek vlastně ani není. Dobré však je,že si to sám uvědomuje a cítí v tom sílu. Akční scény jsou výborně natočené a jsou originální. The Rock a Statham mají skvělou chemii a jejich společné kočkování je zábavné. Už se těším na pokračování a tentokrát bych prosil toho Wicka.
  9. Upgrade
    Upgrade (2018)
    8.5
    Výborný sci-fi snímek s originálním námětem. Až se nabízí otázka jestli nás v budoucnu nemůže potkat to samé. Začátek byl sice trochu volnější,ale později film nabere na obrátkách a začne to pravé maso. Logan Marshall-Green navíc opravdu připomíná Hardyho a jeho výkon stál za to.
  10. Rodiče na tahu
    Rodiče na tahu (2019)
    2.5
    Proč Salmo proč? Ten film je tak neskutečně hloupěj a trapnej, že jsem měl co dělat, abych se vůbec dodíval do konce. Logika zde není namístě, ale za to trapnosti je tu vážně požehnaně. Film by možná slavil úspěch někde na party kde se hodně pije, protože tohle se bez alkoholu vydržet nedá. Těch pár procent dávám aspoň za Salmu.
  11. Syn temnoty
    Syn temnoty (2019)
    4
    Syn temnoty mohl být slušnou kultovkou, ale bohužel se mu nepodařilo z tak výborného námětu vytřískat více. Celé to zůstalo tak na půl cesty. Hodně chybělo jak do napětí, tak do pořádného hororu. Scéna s okem a sklem byla vynikající, ale to je na celý film prostě málo. Možná bylo očekávání až příliš velké.
  12. Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    10
    Tatantino mne úplně převezl. Od filmu jsem něco očekával, ale to co jsem nakonec dostal bylo zcela jiné a lepší. Leo předvedl jeden z nejlepších výkonů, ale Brad ho tentokrát strčil do kapsy. Hodně se tu mluví o geniálním finále, ale málo se mluví o tom jaký filmový skvost mu předchází. O geniální režii snad ani psát nemusím. Už se těším na další snímek.
  13. Shazam!
    Shazam! (2019)
    8
    Konečně superhrdina ze stáje DC, který se za svůj solo film nemusí stydět. Tvůrčímu týmu se povedl namíchat velmi příjemný mix akce, komedie a hrdinství. Zachary Levi si svou roli očividně užívá a na filmu je to znát každou minutou. Zaporák v podání Marka Stronga taky super
  14. Po čem muži touží
    Po čem muži touží (2018)
    2.5
    Pan Langmajer mi nikdy k srdci nepřirostl a to platí i nadále. To stejné bych mohl říct i o paní Polívkové. Tento film beru spíše o pokus vytvořit komedii, nežli samotnou komedii. Spousta pitvoření a trapnosti bez špetky humoru. Navíc všechno už tisíckrát videné
  15. Manžel na zkoušku
    Manžel na zkoušku (2018)
    6.5
    Originál je super a jsem rád, že si z něj tvůrci vzali jen ty kladné věci.Eugenio je navíc mega sympaťák a Anna ho dobře doplňuje. Snímku nechybí spousta zábavných míst, ale na druhou stranu i spousta trapných a zbytečných míst. Jako celek to však dobře funguje.
  16. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    10
    Ach můj bože. Ten film je naprosto skvělý a geniální. Úvodních patnáct minut dalo jasně najevo kdo je na tomto hřišti pánem. Trailery naštěstí nic neukazali a navíc dokázaly spíše svést ze stopy. Akce je plno s je přehledná a hlavně velkolepá. Nádherná rozlučka.
  17. Barry Seal: Nebeský gauner
    Barry Seal: Nebeský gauner (2017)
    9.5
    V tomto případě nemohu jinak hodnotit než skoro plným počtem. Příběh se odehrává na pozadí "vlády" Pabla Escobara,který je mou oblíbenou personou. Scénář je výborně napsaný,ale hodně mu to usnadňuje příběh který v tomto životě napsal sám život. Tom mě velice bavil a místy jsem se válel smíchy.
  18. Tiché místo
    Tiché místo (2018)
    8.5
    Výborný Thriller. Jako horor Tiché místo nepovažuji. Na to tento snímek postrádá velké množství prvků vlastní hororu. Každopádně scénář je skvělý a herecké výkony výborné. Ticho snímku sluší a díky tomu je zde obrovské množství napínavých situací. Výborná prvotina.
  19. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    10
    Jako obrovský fanoušek komiksů a hlavně Marvelu jsem si tento snímek nemohl nechat ujít. Mí oblíbení hrdinové se opět sešli v jednom filmu a opět to stojí za to. Příběhově Infiniti War strčí do kapsy všechny předchozí Marvelovky. Humor jede na 110 procent a akce je velké množství a je výborně nasnímaná. Navíc je Thanos skvělý.
  20. Zabiják a bodyguard
    Zabiják a bodyguard (2017)
    7.5
    Nechápu jak tento snímek může mít od recenzentů průměrných 55 procent. Vždyť je zabiják a bodyguard výborná buddy komedie nabitá prvotřídně nasnímanou akcí , humor a skvěle napsanýma postavama. Selma je děsně hot a její role je vážně výborná. Pobavil jsem se velmi dobře.
  21. Život
    Život (2017)
    7
    Život je takovou nemastnou - neslanou verzí vetřelce,který však letos hooodně zakopl v podobě Covenantu a tak mne aspoň tento horor trošku zabavil honičkami ve vesmírné lodi. Obsazení je fajn a hlavně Ryan Reynolds je dobrý. Mohlo to dopadnou mnohem lépe,ale i hůř
  22. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    8
    Originální animovaný snímek,který přímo hýří zajímavými nápady a nádhernou animací. Postavy jsou výborně napsané a vlastně celé Zootropolis v sobě skrývá množství výborných nápadu jako například lenochod na úřadu - to je prostě geniální. Detektivní zápletka je dobrá.
  23. Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    10
    Geniální pokračování,které se tentokrát nese v ještě více uvolněném duchu. Já se skvěle bavil a vlastně si ani nepamatuji,kdy jsem se naposledy u filmu tak dobře pobavil. Film se nese spíše až v sebe parodickém duchu a díky tomu se zde setkáváme se spoustou až absurdních scén.
  24. John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    7.5
    Vesměs to samé jako v prvním díle. Keanu Reeves se po dlouhé době opět našel v nějaké zajímavé roli,která mu nabízí možnost předvést svou obratnost v akci. Hlavně ta akce je základ tohoto snímku. Bez ní by nebyl John Wick to co je. Už se těším na třetí díl.
  25. Rick a Morty
    Rick a Morty (2013)
    9.5
    Geniální seriál,který je s každým dílem lepší a lepší. Už samotná animace mne velmi baví a je pro mé oko velmi líbivá. Celý seriál je protkaný smrtícím humorem,který se rád trefuje i do současného dění ve světě. Výborný díl byl například o "planetě" Pluto.
  26. S čerty nejsou žerty
    S čerty nejsou žerty (1985)
    10
    Tohle je aspoň pohádka s velkým P. Takové už se dneska prostě netočí a je to velká škoda. Snímek je zábavný a plný vtipných postav. Příběh je také velice dobrý a film si nikdy nenechám o vánocích ujít. Ondřeje Vetchého mám velmi rád a zde mne svou roli potěšil.
  27. Predátor
    Predátor (1987)
    10
    Fíha to bejvávaly časy. V kinech byly pořádné chlapské filmy jako Terminátor,Predátor,Komando atd... Tím největším akčním hrdinou byla tahle hora svalů. Arnie je v tomto snímku dokonalý a celkově se nedá co vytknout. Predátor vypadá suprově a akce to samé.
  28. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    10
    Jsem velkým fanouškem pana Duška a zde mne upřímně pobavil. Jeho role patří k vůbec těm nejvtipnějším z celého filmu. Pelíšky v sobě navíc skrývají smrtelný humor,který každou scénou útočí na divákovu bránici. Jen těžko se tak ubráníte od smíchu slzám.