paniks

Milan Šafránek
319

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    9
    Film se povedl, dokonce v některých pasážích dvojka předčila jedničku. Výborná kamera, kostýmy, výprava, výborné výkony představitelů. Celé kino se bavilo, milé pokoukání pro všechny věkové skupiny. Výborný anděl Petronel i jeho věčný pokušitel čert Uriáš. Příjemné exteriéry.
    Bezva ženská na krku
    Bezva ženská na krku (2016)
    8
    Česká komedie s Petrou Hřebíčkovou, Jižím Langmajerem a Ondřejem Vetchým. Příjemná a pohodová letní komedie o partnerských vztazích, lásce, lidských hodnotách a opravdovosti žití. Také starosta Miroslav Táborský se skvěle předvedl a zapadl do děje filmu. Doporučuji, příjemný zážitek.
    Kruhy
    Kruhy (2017)
    5.5
    Horrorový film o děsivém videu, jehož diváci nevyhnutelně umírali přesně týden poté, co ho viděli. Děj se odehrává třináct let po událostech předchozího dílu. Zdlouhavý začátek připomíná spíše nějaké romantické drama. Jako horror je to velké zklamání.
    Bratříček Karel
    Bratříček Karel (2016)
    9.5
    Úžasný příběh o životě Karla Kryla. Dozvěděl jsem se o něm spoustu zajímavého, dosud neznámého. Celý život se zasazoval o hodnoty jako je pravda, láska a spravedlnost. Film je dobře natočený, pojednává o úžasném člověku. Velmi se mně to líbilo, doporučuji všem ke shlédnutí.
    Rogue One: Star Wars Story
    Rogue One: Star Wars Story (2016)
    9
    Ústřední dějovou linii je možno rozdělit do dvou částí, a to zjišťování samotné existence Hvězdy smrti a následné získání plánů klíčových k jejímu zničení. Dějově a hlavně herecky je to parádně zpracované. Příběh je jasný, přímočarý, moc se nijak nezastavuje, triky jsou perfektní.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci