Profilový obrázek

Evah

Evča H

Komentáře 233

Od nejnovějších
  1. Batman začíná
    Batman začíná (2005)
    8
    Přesto že nejsem fanoušek komiksů ani původních filmů, musím říct, že se mi to líbilo. Někdy jsem se mírně ztrácela, ale asi spíše kvůli tomu, že jsem se dívala v originále, než že by to bylo špatně sestříháno. Občas mi tedy něco smysl nedávalo, ale to se ve filmech tohoto typu vždycky stává, protože je potřeba, aby hrdina měl až absurdní štěstí/sílu apod.
  2. Láska na hlídání
    Láska na hlídání (2004)
    7
    Tato romanťárna se mi líbila. Samozřejmě je to dost předvídatelné a je to spíš pro mladší holky, ale jako odreagování super. Prezidentova dcera nechce být pořád pod dohledem a doufá v trochu zábavy na vysoké.
  3. 1670
    1670 (2023)
    10
    Naprosto úžasný seriál. Velmi jsme se nasmáli, humor trochu jako mix Monty Python Život Briana + Kancl, takže to co mám ráda zasazeno do historie Polska. Postavy jsem si zamilovala a každý díl zábavně originální. Těším se na další sérii.
  4. Blue
    Blue (2018)
    10
    Toto všemi deseti doporučuji, věřím že se to dětem bude líbit, ale my to jako dospělí absolutně milujeme, neskutečně vtipné.
  5. Duna: Část druhá
    Duna: Část druhá (2024)
    10
    Sice jsem neviděla první díl, ale když byla možnost podívat se za zvýhodněnou cenu na tento film v kině, neváhali jsme a musím říct, že rozhodně nelituji. Přesto, že toto není můj oblíbený žánr, bylo to fascinující a rozhodně až bude možnost, podívám se na první díl, který si myslím, že se mi možná bude líbit ještě víc. V kině ten zážitek byl hodně silný, ale nemusel by film být tak hlasitý, každopádně kdo neviděl, podívejte se na to.
  6. Angry Birds ve filmu
    Angry Birds ve filmu (2016)
    6
    Takový průměrný film pro děti, respektive pro fanoušky hry Angry Birds. Spousta vtipů založena právě na tom, aby si fanoušci hry řekli Jé, tohle tam taky dali. Příběh předvídatelný a jednoduchý, ale víc jsem nečekala, takže za podívání dobrý, ale dvojka mě neláká.
  7. Irské přání
    Irské přání (2024)
    6
    Mírně nadprůměrný čistě romantický film pro holky, který si pustíte třeba k vaření. Příběh je od začátku předvídatelný, ale i tak se mi líbil. Madeline je zamilovaná do spisovatele, pro kterého pracuje, ten si plánuje vzít její kamarádku, Madeline je ale splněno přání, které možná není úplně tím co si myslela.
  8. Běsy podle Grimmů
    Běsy podle Grimmů (2024)
    4
    No upřímně po třetím díle končím. První díl vcelku zajímavý a celkem tak na 7/10. Jediné, kde ten příběh aspoň nějak seděl na původní pohádku. Červená Karkulka hrůza, to byla jedna velká odpornost a absolutně nechápu. Jeníček a Mařenka nebyli tak hrozní ale příběhově úplně něco jiného, takže ani tady mi ten nápad smysl vůbec nedával. Dál už se dívat nehodlám, horší anime jsem neviděla.
  9. Někdo to rád blond
    Někdo to rád blond (2004)
    8
    Super oddechovka na vypnutí hlavy a zasmání se hloupým a často nechutným vtípkům. Každopádně jsem se dobře bavila, tedy to svůj účel splnilo i přes humor, při kterém není dobré jíst. Dva agenti v přestrojení za dvě blondýnky, oni sice vypadají úplně jinak ale samozřejmě jim to každý sežere i s navijákem.
  10. Šťastně vdaná
    Šťastně vdaná (2023)
    9
    Seriál se mi moc líbil, obzvlášť ze začátku, později začne ale být Miyo hodně otravná, jak se pořád omlouvá a fňuká. Lord Kudo je hodně sympatická postava, která dělá co může, aby Miyo pomohl, jak jen to jde. Zápletka ohledně příšer mi přišla spíš výplňová, aby tam byl nějaký zvrat a potřeba překonávat překážky, ale spíš se mi líbily části o vztahu Miyo a lorda Kudo.
  11. Bábovky
    Bábovky (2020)
    6
    Vcelku dobrý film, bylo fajn vidět spoustu příběhů, které se vzájemně trochu protínaly, ale připomínalo to telenovely typu Velmi křehké vztahy apod. Každý se vypořádával s nějakými osobními démony a svým způsobem je vyřešili, ale nic světoborného za rozuzlení nečekejte.
  12. Bullet Train
    Bullet Train (2022)
    9
    No páni, herci byli vážně úžasní, hodně jsme se nasmáli, ale vlastně děj je jedna velká šílenost. Takový typ filmu, kde by měl hrát Liam Neeson, protože vlak, honička, vraždění, to je přesně on. Rozuzlení zajímavé a rozhodně stojí za vidění, je to hodně akční, sice lidi tu přežívají zase až absurdní zranění, ale bez toho bychom se asi nudili, protože jsme zvyklí, že každý bez problémů zvládá spoustu ran do hlavy a u toho má spoustu síly se dál bránit.
  13. Co má Jennifer na svědomí
    Co má Jennifer na svědomí (2024)
    7
    Velmi zajímavý true crime příběh. Kam až může zajít přehnaná očekávání rodičů a kontrolovačnost spolu s touhou po penězích. Prakticky je to smutné u všech, protože rodiče chtěli asi to nejlepší pro dceru a ta jejich přehnané ovládání nezvládala a vybrala si tu nejhorší formu útěku.
  14. Všechno, všude, najednou
    Všechno, všude, najednou (2022)
    9
    Tohle byl tak šílený film, vlastně nevím, co k tomu říct. Je to prostě všechno, všude, najednou. Ten, kdo toto vymyslel musel něco brát, ale to zpracování bylo docela wow. Škoda, že jsem to neviděla v kině. Každopádně ze začátku mě to moc nenadchlo a říkala jsem si, co to je za koninu, potom mě to ale vtáhlo, takže doporučuji vydržet aspoň půl hodiny.
  15. Jak přežít svého muže
    Jak přežít svého muže (2023)
    3
    Další průměrná respektive spíš podprůměrná romantika, kde se žena zaplete s každým, kdo o ni projeví zájem a jako vždy je to tak, že ten už samozřejmě někoho má. I přesto se samozřejmě žena zamiluje, protože ji určitě podvádět nebude. Absolutně nic originálního.
  16. Noe
    Noe (2014)
    6
    Z filmu mám smíšené pocity, když bych ho brala pouze jako nový film s novým příběhem tak by to vlastně bylo hodně dobré, rozhodně to ale nevnímám jako dobře zobrazený biblický příběh, tak jak si ho tedy pamatuji. Rozhodně je to dobře natočeno a herci jsou skvělí, ale některé postavy nebo chování mi sem neseděly.
  17. Boháč a chudák
    Boháč a chudák (2005)
    6
    Pohádka vcelku pěkná i když taková až moc naivní, původní chudák se chová úplně nerozvážně. Všem rozhlašuje co má a jak si to zajistil, ideálně aby mu to někdo pokazil. Ale chápu že v pohádkách moc logiky v chování hledat nemůžeme.
  18. Pátrání za devatero horami
    Pátrání za devatero horami (2023)
    7
    Ze začátku jsem si říkala, co to sakra. Jako prakticky je to červená Karkulka v pohádce o Popelce, kdy se to najednou zvrhne ve vyšetřování zločinu. Byly zde vcelku zajímavé zvraty, ale v podání Japonců nebo nevím prostě jen těchto herců jsem jim to tolik nežrala. Asi bych si to víc užila v trochu jiném provedení, ale film byl jinak docela dobrý.
  19. Jedeme na teambuilding
    Jedeme na teambuilding (2023)
    6
    Toto mě vcelku příjemně překvapilo, že si říkám že na český film je to skoro na 7/10, ale bylo by to nefér vůči spoustě daleko lepších filmů že zahraničí. Vtipy jsou hodně stavěné na nadávkach a často dost nechutných scénách, ale celkově se najdou i vtipné scény a dobrý příběh, takže vlastně to bylo vcelku fajn.
  20. Mimoni 2: Padouch přichází
    Mimoni 2: Padouch přichází (2022)
    7
    Příjemný další díl ze série Já padouch a mimoni, určitě jsou i lepší díly, ale bylo fajn vidět i tak trochu dětství Grua, i když prakticky byl příběh velmi podobný těm ostatním. Jednička mimoňů byla daleko zábavnější, zde malý Gru touží po tom přidat se ke svým idolům, Mimoni sice podobně hledali svého bosse, ale příběh se různě vyvíjel daleko více a hlavně vtipněji.
  21. Zlouni: Vánoční zlo
    Zlouni: Vánoční zlo (2023)
    6
    Nebylo to špatné, takový vánoční krátkometrážní film a s tím spojená i nižší kvalita. Zlouni při krádeži omylem naruší celou vánoční atmosféru a všichni tak běžně pracují jako by žádné Vánoce nebyly, Zlouni ale potřebují klid na svůj plán.
  22. Zlouni
    Zlouni (2022)
    7
    Příjemný animák o partě zlounů, kteří kradou co můžou. Jako všichni ostatní padouši se však nechají chytit při krádeži zlatého delfína. Dostane se jim však možnosti napravit se. Je tu pěkné zpracování, ale příběh už není moc originální a je vcelku předvídatelný, ale dětem si myslím, že se to líbit bude.
  23. Krotitelé duchů
    Krotitelé duchů (1984)
    7
    Vůbec to nebyl špatný film. Úplně nemusím starší filmy i z toho důvodu, že dnes už jsou efekty v tomto typu filmů výrazně pokročilejší, ale zde mi to nějak výrazně nevadilo. Bylo fajn se podívat na takový kultovní film a chápu, že na tu dobu mohl mít film velký úspěch. Obsah není kdovíjak převratný, ale zpracování se povedlo.
  24. Emoji ve filmu
    Emoji ve filmu (2017)
    4
    Bohužel tento film se moc nepovedl, celý je postaven jen na tom, že ukazuje různé druhy smajlíků, občas nějakou slavnou hru v mobilu, ale celkově obsah je skoro nulový. Téměř žádné napětí, nic originálního zde nenacházím, ani nic k ponaučení pro děti.
  25. Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    8
    Vcelku dlouhou dobu mě odrazovala stopáž dvě a půl hodiny, což mi přijde na film hodně. Na druhou stranu zde bylo dost děje, který film dokázal obsáhnout. U filmu jsem měla hodně pocitů a různě jsem vnímala postavy kladně a záporně, takže si myslím, že se film dost povedl a objevilo se i dost zvratů.
  26. Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
    Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas (2000)
    4
    Ze začátku mě to prakticky vůbec nebavilo, protože tam prakticky nebyl děj, prostě jen rande a vtípky na moderní život ale na styl doby kamenné, potom tedy nějakou zápletku dali, ale nebylo to stále nic moc. Prostě děti se možná pobaví, ale nic kvalitního od toho nečekejte.
  27. Mladá dáma
    Mladá dáma (2024)
    10
    Perfektní film, spojení pohádkového žánru s thrillerem, krásné zpracování. Millie Bobby Brown byla skvělá, nádherná a moc se mi líbila v roli odvážné bojovnice. Příběh nevěsty, která je podvedena a místo skvělého života má být obětována, nehodlá se s tím ale jen tak smířit.
  28. Její tělo
    Její tělo (2023)
    8
    Tento film mě upřímně překvapil, nečekala jsem moc. Dokonce by se dalo říct, že by filmu neuškodilo, kdyby byl dokonce delší a víc bychom pochopili život hlavní postavy s ohledem na to, že se jedná o životopisný film. Ukazuje to trochu lidštější pohled na herečky z daného odvětví. Za mě doporučuji.
  29. Leo
    Leo (2023)
    4
    Tento animák mě spíš zklamal, asi pro hodně mladé publikum dobré, ale dost času to bylo akorát nechutné, když to mělo rádoby pobavit. Kdyby tam každou chvíli nějaké takové "rozptýlení" nedávali byl by příběh vcelku fajn, možná pro děti i trochu poučný, ale s ohledem na to o kolik lepší animáky na scéně jsou, nemůžu pochopit tak vysoké hodnocení.
  30. One Piece
    One Piece (2023)
    10
    Naprosto dokonalý seriál, anime jsem bohužel zatím neviděla, ale toto mě naprosto uchvátilo. Soundtrack je skvělý a velmi se mi líbí zobrazení každého nového piráta v upoutávce na daný díl. Příběh o chlapci, který se touží stát králem všech pirátů, zároveň se ale chová čestně a chce pomoct plnit sny i lidem ve svém okolí. Doporučuji!!!
  31. Finty Dicka a Jane
    Finty Dicka a Jane (2005)
    8
    Vcelku povedená komedie přesně na styl filmů Jimma Carreyho, perfektně se pro tuto roli hodil. Příběh o páru, který přišel o práci a vymýšlí jak přijít k penězům. Spousta vtipných scén, nádherná herečka v hlavní roli (neskutečně podobná Emmě Thompson) a fajn příběh.
  32. Jezerní královna
    Jezerní královna (1997)
    7
    Vcelku nadprůměrná pohádka, která se ale úplně nehodí pro menší děti, je trochu temnější a děsivější, něco do stylu Sůl nad Zlato a Panna a netvor. Příběhově na náměty labutího jezera a k tomu i laděná hudba, což se mi líbilo. Za podívání rozhodně stojí.
  33. Luca
    Luca (2021)
    7
    Vcelku milý příběh o snu dvou mořských chlapců, vzbouřit se rodičům, pořídit si Vespu a někam odjet. Není to úplně nic světoborného, chvílemi jsem se nudila a příběh byl úplně předvídatelný, tedy spíš taková oddechovka a víc pro mladší publikum.
  34. Já, padouch 3
    Já, padouch 3 (2017)
    8
    Stále povedené pokračování, líbilo se mi, že zde bylo více různých rovin: setkání s bratrem, mimoni ve vězení, záporák, budování vztahů holčiček s jejich novou mámou,... Záporák nebyl nijak moc výjimečný, ale scény byly vtipné i pro dospělé publikum přesto že děti se nejspíš nasmějí více. Těším se co přinese nejnovější díl.
  35. Trestná lavice
    Trestná lavice (2005)
    5
    Podle hodnocení jsem od filmu čekala o hodně víc. Vtipné to nebylo vůbec, prostě jen vězeňská šikana ze strany dozorců i vězňů, rasismus, urážky. Dramata k Sandlerovi nějak nepasují, takže ani jako drama jsem si film kdovíjak neužila.
  36. Já, padouch 2
    Já, padouch 2 (2013)
    9
    Další skvělý mimoňský film, v tomto se mísí zloduch se speciální vakcínou a gruova snaha najít si partnerku. Šílení mimoni nezklamali a vše se perfektně vtipně propojilo.
  37. Láska na inzerát
    Láska na inzerát (2005)
    6
    Velmi průměrný film, který ničím nepřekvapí ani neurazí. Příběh vyloženě podle základní předlohy - dva lidé, co už jsou dlouho bez partnera jsou přáteli přihlášeni na seznamku, do toho jsou zde samozřejmě další potenciální partneři, kteří do toho vnesou trochu vzrušení a jinak je to jak ve všech ostatních romantických filmech.