Jak přežít svého muže

34%
Jak přežít svého muže
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)



Recenze: Jak přežít svého muže

Kinobox.cz
25%

„Nás, hodný kluky, holky docení, až když jim sexy hajzlíci pořádně naloží.“ Rodinný výtvor Jany Bernáškové a Rudolfa Merknera však nikdo se zdravým rozumem docenit nemůže. Jedná se o další myšlenkově vyprázdněný a světonázorově pochybný přírůstek do tuzemské kategorie romantických komedií, co nejsou ani láskyplné, ani vtipné.


mojmir.sedlacek
6 033 bodů
2
V distribučních materiálech se píše, že „film si pokládá otázku, kolik mužů a žen musí člověk v životě potkat, než najde toho pravého/pravou.“ A poměrně nahodile dává i odpověď – dva. Tak teď už to víte a nemusíte se s touhle nikam nesměřující křečovitou zbytečností trápit v kině.
Evah
Evah
2 138 bodů
3
Další průměrná respektive spíš podprůměrná romantika, kde se žena zaplete s každým, kdo o ni projeví zájem a jako vždy je to tak, že ten už samozřejmě někoho má. I přesto se samozřejmě žena zamiluje, protože ji určitě podvádět nebude. Absolutně nic originálního.
tomas-zmek
15 bodů
3
Zápletka by mohla být zajímavá, ale ty dialogy a jak je to zahrané…. jako bych sledoval parodii na parodii…

Dodatečné informace

Původní název:
Jak přežít svého muže (více)
  • Česká republika Jak přežít svého muže
  • Česká republika Ako prežiť svojho muža
  • Česká republika Jak prezit sveho muze
Premiéra v ČR:
13. 3. 2024
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch