kubas369

Jakub Rudolf

Komentáře 750

Od nejnovějších
  1. Wednesday
    Wednesday (2022)
    8
    8/10. Jelikož je Addamsova rodinka s devadesátek pro mě srdcovou záležitostí, tak jsem si tuhle novou verzi jedné z nejzajímavějších filmových postav nemohl nechat ujít. A jsem potěšen, že to slaví takový nečekaný úspěch, protože to znamená že se s touhle fantastickou rodinou v dohledné době znovu setkám. A jak to teda vlastně dopadlo? Ortega je neuvěřitelná trefa do černého ale to už jsem pochopil s trailerů. Je to zábavné i když spíše určené pro náctileté. Já bych uvítal trochu více té brutality ale jinak klobouček.
  2. Bullet Train
    Bullet Train (2022)
    8
    7,5/10. Takový Deadpool bez magora v masce. Místo něho ve filmu exceluje obstarožní poslíček, hledající mír v duši, s tváří utahaného Pitta. Ono celkové obsazení je hodně fajn a celý film je hodně zábavná hříčka, která prostě baví. Potěší i démonický záporák v osobě generála Zoda.
  3. Menu
    Menu (2022)
    8
    7/10. Nápaditý thriller s dobře budovaným napětím. Bohužel ve finále u mě ke katarzi nedochází což shazuje film jako celek. Interakce mezi šéfkuchařem a mileneckou dvojicí je skvostná a táhne celý film neúprosně ku předu. Naproti tomu zbytek osazenstva je tak nějak do počtu a slouží jen jako jednovrstvá trochu klišovitá vyplň. Jejich konečné odevzdání se osudu působí zcela neuvěřitelně a nepochopitelně.
  4. John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    8
    7/10. Tady doopravdy nevím jak hodnotit. Na jedné straně skutečně podmanivé audiovizuální pokoukaničko se spoustou zajímavých nápadů. Na druhé straně pocit, že jsem po čtvrté dostal opět to samé jen přeleštěné pozlátko o ničem. Pokud odcházíte s kina s pocitem jestli ta dřevěná prdel za to stála je něco špatně. To co nakonec převážilo z průměru do nadprůměru je velice uspokojující konec. A k tomu mám prosbu nechte už Johna Wicka konečně spočinout.
  5. Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023)
    10
    9/10. Hravá pecka, která baví od začátku do konce. Poctivé a bohaté fantasy, které zde hodně dlouho nebylo. Pevně doufám, že to nebyl poslední výlet do tohoto vesmíru, protože tohle má kurevský potenciál. Reálně je to asi film na čtyři hvězdy ale za tu hravost a nápaditost nemůžu jinak než trochu nadsadit.
  6. Andor
    Andor (2022)
    10
    10/10. Jedním slovem? Famózní! S přehledem to nejlepší od doby co Disney koupilo značku. A možná to nejlepší od páté epizody. STAR WARS má ještě naději.
  7. Pán prstenů: Prsteny moci
    Pán prstenů: Prsteny moci (2022)
    8
    7.5/10. Ano má to svoje problémy ale nemůžu si pomoct mně se to prostě líbilo. Největší mínus je snaha sledovat na hodně malém prostoru spoustu poměrně zajímavých postav, které nemají s logiky věci prostor se rozvíjet. Linka s chluponohy je vlastně zbytečná a stojí úplně mimo hlavní děj, je jasné že do budoucna bude hodně důležitá bohužel momentálně jen zabírá prostor. A ty tři sudičky, co nezvládnou ani jednoduchý úkol jsem vůbec nepochopil. Mezi největší plusy je hudba, která je skvostná a celková vizualizace je hodně povedená. Těším se na druhou řadu.
  8. The Gray Man
    The Gray Man (2022)
    8
    8/10. Příjemný akční film ala Jason Bourne s mlčenlivým Goslingem. Tohle jsem přesně čekal od Johna Wicka a nedostal. Bratří v triku opět dokázali že umí filmy s kontaktním násilím, kde cítíte každou ránu. Akorát ta cenovka neodpovídá dodanému zboží ale Gosling s Evansem asi něco stojí. Tohle bych rád viděl v kině, pro mě totiž záživnější než poslední dvě bondovky dohromady. Praha příjemný bonus navíc.
  9. Obi-Wan Kenobi
    Obi-Wan Kenobi (2022)
    2
    1/10. To je špatný vtip ne? Další důkaz toho jak Disney ve skutečnosti na Star Wars sere a jedinou jejich snahou je rejžovat a rejžovat aniž by nám na oplátku dávali něco alespoň trochu kvalitního. Už jen samotný vznik tohohle seriálu je naprosto zbytečný i tak by se to dalo udělat tak aby to bylo alespoň trochu zajímavé ale to by to musel mít v ruce někdo kdo má alespoň trochu talentu a zájmu to udělat pořádně. Jak se mám o někoho bát, když je naprosto jasné jak to musí skončit? A nešlo by to alespoň udělat tak aby to totálně nerozbíjelo Novou naději? Jo já vím, nešlo protože vám je to vlastně úplně u prdele. Existuje spousta amatérských filmečku, dělaných doslova na koleně, které jsou tak kvalitnější a zábavnější než tenhle paskvil. A co napsat k samotnému seriálu. Já vlastně ani nevím kde začít. Ultra brutálně debilním scénářem? Postavami, které nedokážou být ani jednu epizodu konzistentní? poměrně kvalitními herci, kteří najednou neumějí hrát? Hudbou, která je jen odvar všeho co kdy ve Star Wars vzniklo? Snahou udělat ze Stromtrooperu ještě neschopnější dementy než kdykoliv předtím? Inkvizitory kteří jsou naprosto k smíchu? Světy, které působí naprosto mrtvě i když se po place motá banda komparzistu? Totálně nezvládnutým castingem, kdy sice malá Leia je sympatická bohužel neumí běhat a ani hrát nebo třetí sestrou, která není ani sympatická ani děsivá jen spíš totálně otravná? I když ta většinu seriálu působí alespoň trochu kompetentně a asi jako jediná ví co dělá. No a v podobném duchu bych mohl ještě chvíli pokračovat, jen už s touhle kupou hnoje nechci ztrácet svůj čas. Ale počkat, pokud by celou ideou seriálu bylo udělat z Obi-wana totálně neschopného idiota, který není schopný cokoliv dotáhnout do konce, tak vlastně máme splněno a nezbývá než konstatovat dobrá práce Disney. Nejvíce je mi smutno z toho že i přes veškerá negativa to má svoje momenty, takže i možný potenciál, bohužel zabitý totální neschopností nebo ještě hůře leností celého štábu (např: souboj třetí sestry a Dartha Vadera je fakt dobrý).
  10. Zaklínač: Vlčí sen
    Zaklínač: Vlčí sen (2021)
    6
    6/10. Ano Netflix si uvědomuje, že se mu dostalo s právy na Zaklínače do ruky něco co by mohlo vynášet nejméně dekádu pořádný balík. Je jasné, že tuhle kravku je potřeba pořádně podojit, jen by si měli dát bacha aby jim to mlíčko pěkně nezkyslo. Měli by se poučit od Disneyho a jeho prznění Star Wars, že mít značku s obrovským potenciálem neznamená, že vše bude procházka růžovým sadem. Ale zpátky k Vesemirovi, je trošku smutné že kreslená verze je daleko lepší než ta hraná. Celý jeho ,,origin" příběh zde zpracovaný není špatný, ale celý ten příběh mi moc nezapadá jak do samotného hraného seriálu tak ani do knih. Bohužel největší problém mám se samotnou animací ta mi doopravdy nesedla. Je to prostě průměr ve všech ohledech alespoň to bylo správně brutální a krvavé. Začínám mít doopravdy obavy co bude s Kontinentem dál.
  11. Mistrovská úroveň
    Mistrovská úroveň (2020)
    4
    3/10. Spousta zajímavých jmen v průměrném béčku o časové smyčce. Upřímně jsem dlouho ve filmu neviděl tak špatné udělané výbuchy jako tady. Další hodně špatná věc jsou dialogy, jako kdyby je někdo psal na hajzlu v pauzách při natáčení. O prkennosti všech nemá cenu ani mluvit ale na Melovi je vidět až ta fyzická bolest s toho všeho. Jako má to svoje momenty a dá se to dokoukat ale už nikdy více.
  12. Tour De Pharmacy
    Tour De Pharmacy (2017)
    4
    3/10. Zatímco u 7 dní v pekla jsem se několikrát od srdce zasmál tady u toho jasně převládá trapné ticho. Potenciál obrovsky, výsledek rovnající se skoro nule. Škoda. Člověk dokáže alespoň docenit odvahu Lance Armstronga udělat si ze sebe srandu.
  13. Sedm dní v pekle
    Sedm dní v pekle (2015)
    6
    5/10. Tohle je hodně výstřední film o jednom výstředním zápase dvou naprostých retardů. Má to pár zajímavých nápadů u kterých jsem se i zasmál ale jako celek to je spíše takový ten trapnohůmor, který po chvilce přestane bavit. Na druhou stranu to má snesitelných 40 minut, takže proč ne.
  14. Vyšehrad: FYLM
    Vyšehrad: FYLM (2022)
    8
    7/10. Pro člověka, který se zájmem sleduje naší kapr ligu a kauzy točící se kolem ní skoro povinnost. Díky bohu zábavná povinnost. Člověk až musí obdivovat Kubu Štáfka, který stvořil a svázal svůj profesní život s takovým hovadem jako je Lavi. Co se týče Vyšehradu rozhodně se povedl přerod z několika krátkých anekdot do plnohodnotného filmu, který funguje sám o sobě. Což je věc kterou nelze brát jako samozřejmost. I tak si myslím, že seriál krátkých a úderných epizod je pro dané téma lepší formát. Rozhodně bych se ale dalšímu pokračování v jakékoliv formě nebránil.
  15. Top Gun: Maverick
    Top Gun: Maverick (2022)
    8
    7,5/10. Film který umí výborně pracovat s nostalgií a má výbornou poslední půlhodinku, no a to je vlastně všechno. Pokud jste člověk, kterému nepřirostl k srdci původní Top Gun, budete se divit zdejšímu tak vysokému hodnocení i když se filmu nedá upřít technická kvalita, tak ani jeho jasné přednosti nedokáží zakrýt fakt, že se jedná jen o krásnou atrakci bez duše. Ale pokud chcete recyklovat třicet let starý film tak alespoň takovým to způsobem.
  16. Tři Tygři ve filmu: JACKPOT
    Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022)
    6
    6,5/10. Upřímně tohle je hodně těžké ohodnotit nějakým číslem nebo hvězdičkou. Jedná se tu o řetězec skečů, který je svázaný naprosto jednoduchou dějovou linkou, která tu je jen s toho důvodu aby to celé drželo pohromadě i tak jak je primitivní tak plní co má a překvapivě funguje. Samotné skeče jsou v rozmezí od trapnosti ke genialitě. Takže když to člověk zprůměruje a něco přihodí, protože se mu líbí jakým způsobem tahle čtveřice a potažmo celé divadlo Mír pracuje, tak mu prostě vyhází lehký nadprůměr a nezbývá než se těšit na možné pokračování.
  17. Ztracené město
    Ztracené město (2022)
    4
    3,5/10. Co napsat? Poměrně záživná exotická dovolená, která pobaví ale ničím nevybočuje. Je to takové jalové jediné co vybočuje z řady je další fantastická mini role Brada Pitta. Sandra je furt sexy a Tatum dokáže ,,zahrát" dementa jako nikdo jiný. A Potter se opět snaží vymanit ze životní role ale furt nic. A to je vlastně vše.
  18. Halo
    Halo (2022)
    4
    3,5/10. Tak prvně nikdy jsem to nehrál a vůbec nevím, kde je jádro pudla téhle franžízy. Takže jsem k tomu přicházel zcela bez očekávání a s nadhledem a co jsem tedy dostal? Bohužel zcela podprůměrné vojenské sci-fi se slušným obsazením a docela zajímavou hlavní linkou ale to je tak nějak všechno. Je to poměrně nudná a zbytečně natažená záležitost, kde na slušný moment narazíte tak jednou za epizodu a to je málo ale je fakt, že jsem i po poslední epizodě zůstal zvědavý takže případné druhé řadě se vůbec nebráním. Celkově je to docela škoda protože první epizoda byla fakt dobrá a zaháčkovala mě na celou první sezónu.
  19. Westworld
    Westworld (2016)
    6
    4/10. Hrozná nuda, materiál na dvouhodinový film rozmatlaný na 10 dílný seriál po hodině. Škoda, docela zajímavý námět a svět totálně utopený v příšerným scénáři s naprosto průhlednými cliffhangery. Druhou řadu už zkoušet nehodlám vážím si totiž svého času.
  20. Kancl
    Kancl (2005)
    10
    9/10. Naprostá srdcovka s emocionálně uspokojivým koncem. I když objektivně musím uznat, že to má svoje slabá místa je to neuvěřitelně vtipné a každý kdo alespoň chvíli dělal v kanceláři bude mít takový ten pocit, že i když je to každou řadou ujetější tak mu je to tak nějak povědomé. Protože vztahy na pracovišti jsou naprosto uvěřitelné. Bohužel se produkci nepovedlo nikdy nahradit odchod Steve Carella. Další mínus pro mě byla postava Eda Helmse, která byla postupem času tak neuvěřitelně otravná až mě to začalo vytáčet
  21. Uncharted
    Uncharted (2022)
    6
    6/10. Čekal jsem průser a dostal jsem pěkně vypadající zájezd do exotiky se sympatickým Hollandem. Uncharted jsem hrál a pobavil jsem se ale nikdy jsem nebyl nějaký fanatický fanoušek. Já se bavil.
  22. Moon Knight
    Moon Knight (2022)
    8
    7/10. Zajímavé, zas o trošku něco jiného než cokoliv od Marvelu před tím, přesto to furt zůstává tak nějak stejné. Tady to z průseru tahá výborný Isaac a předposlední episoda, která je naprosto skvělá.
  23. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
    Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
    8
    7/10. Tak tohle se povedlo, Sam Raimi tuctovou Marvelovku pozvedá o třídu výš jen škoda toho poměrně prostého scénáře, který je zbytečně jednoduchý a plochý bez hloubky ( takže klasický marvel). Jen jsem od titulu s názvem Dr. Strange v mnohovesmíru šílenství čekal něco bláznivějšího a zajímavějšího.
  24. X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    10
    9/10. Pokaždé, když si nějaký film začne hrát s časem je to tančení na ostří nože. Někdy je to docela příjemná zábava, někdy totální píčovina ale všechny filmy do jednoho tancují na tenké hranici mezi těmito eventualitami a mě s toho pokaždé bolí hlava.
  25. Eternals
    Eternals (2021)
    6
    5/10. Asi nejvíce roztěkaný film od Marvelu ever. Ten film chce divákovi předvést tolik věcí, že vlastně dělá všechno jen na půl a v náznacích, protože na to logicky nemá čas. Jak chcete nacpat rodinou dynamiku a historii lidstva po dobu 7000 let + spoustu digi bordelu ( protože Marvel) do 157 minut a zůstat naprosto konzistentní to prostě nejde. Je tady obdivuhodná snaha nějakým způsobem emočně podkreslit každého z Eternals a jejich vzájemné vztahy aby jste ke každému z nich měli alespoň nějaký ten cit a chápali jejich rozhodnutí a pohnutky. Ale je to hrozně povrchové což je škoda protože ty postavy jsou rozhodně zajímavé. Stejně tak celá to mytologie okolo je další zajímavou vrstvou do Marvel Universa, která všemu dodává větší hloubku. Můj názor je že pokud měla vzniknou nějaká série na Disney+ tak to měly být právě Eternals aby se všemu dal větší prostor a hloubka což tenhle příběh prostě potřebuje. Celkově je to zajímavý pokus vybočit ze zajetých kolejí posledních let bohužel pouze jen pokus. Nejvíce iritující je snaha jsem rvát na sílu rádoby vtípky přičemž jsou vtipné a povedené asi tak dva a to jeden jsme viděli už v traileru ( ano koukám na tebe stole z Ikei). Také jsem já osobně více čekal od hudební složky filmu, která mě právě hodně zaujmula u prvního traileru a přesvědčila mě abych na tohle šel do kina. Opět bohužel ve výsledku oproti nedávné Duně doopravdy nic moc působivého.
  26. Duna
    Duna (2021)
    10
    9/10. Audiovizuální porno ale pokud nevyjde pokračování naprosto zbytečný film. Když jsem asi před 2 měsíci viděl trailer na tolik jsem byl zaujat, že jsem běžel do nejbližšího knihkupectví abych si to konečně přečetl. A popravdě kniha mě zas neoslovila tolik kolik jsem čekal. Stejně tak jsem viděl Lynchovu verzi, která mi vždy přišla docela zábavná ale nikdy ve mně nevyvolala nějaký velký zájem o svět pana Herberta. Takže jsem šel do kina spíše s obavami než s očekáváním. Jak já miluji ten pocit, když mě v kině něco totálně rozebere a donutí civět na plátno s otevřenou pusou. Nádherná hudba s dech beroucí kamerou o naplnění jednoho starého proroctví. Denis Villeneuve mi opět po Blade Runnerovi 2049 a Sicario připomíná abych ho už znovu nepodceňoval.
  27. Black Widow
    Black Widow (2021)
    6
    4/10. Znáte to pořekadlo, že někdy je lépe méně než více. Na tenhle film to naprosto sedí. První půlka je poměrně zajímavá se slušnou i když občas zbytečně přemrštěnou akcií ( co takhle se alespoň jednou držet trošku při zemi?) a fungující chemií mezi sestrami a poté i Red Gardienem. Rachel nemá bohužel moc prostoru. No a finále je jen další nudný digibordel o ničem. Záporák opět, jak mají v Marvelu většinou ve zvyku, totálně nevyužitý.
  28. Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    8
    7/10. Upřímně moc nechápu to veliké nadšení kolem. Jo jasně, není to špatná i poměrně zábavná pocta podobné tvorbě 80. a 90. let. Největší plus beru herecké obsazení a atmosféra s výborným audiovizuálem. Na druhou stranu je to zbytečně zdlouhavý, každá série by mohla mít 5 epizod a bylo by to naprosto v pohodě. Další věc, nelze si nevšimnout propadu kvality scénáře sezónu po sezoně, kde chování postav je každou sérií tupější. Hlavně se každou sérii jede podle stejného mustru což po té první nedává vůbec smysl. Děcka rozdělíme po skupinách aby si každá grupa řešila nějaké to tajemství nebo záhadu po své linii aby se nakonec vše protnulo a vyřešila to 11. Což jak říkám dává smysl při té první, protože nikdo neví, že to ví i někdo jiný, ale ne už při té druhé nebo té třetí. Tím je děj uměle natahovaný s plno hluchými místo co nudí což je škoda, chtělo by to sezonu po sezoně změnit přístup. Ale jinak v celku zábavná záležitost, která ale jde pomalu do kopru. I tak platí že pokud někomu doporučit předplatné na Netflixu tak hlavně kuli tomuto počinu.
  29. Loki
    Loki (2021)
    8
    8/10. Rozhodně zatím to nejlepší a nejzajímavější co z Marvelu vypadlo na poli seriálové tvorby. Uvidíme jaký vlastně tenhle seriál nakonec bude mít celkový vliv na MCU. Zatím to vypadá, že zcela zásadní ale nemůžu si pomoct, pořád si myslím že v tom ještě bude nějaký ten háček. Uvidíme.
  30. Ted Lasso
    Ted Lasso (2020)
    10
    9/10. Neměl jsem žádná očekávání a podíval se na to jen z pouhé nudy a dostal jsem kurevsky zábavnou a pozitivní záležitost, která mě bavila od začátku do konce. Ta pátá hvězdička je sice asi jen kuli tomu příjemnému překvapení ale i tak trefa do černého.
  31. Le Mans '66
    Le Mans '66 (2019)
    10
    10/10. Takový ten film od kterého moc nečekáte a odcházíte s kina uspokojeni prvotřídním zážitkem. Pane Mangold na vás si začnu dávat doopravdy bacha, protože vy umíte. Chemie mezi Damonem a Balem je neskutečná. Po opakovaném zhlédnutí se tenhle film stává srdcovou záležitostí.
  32. Neporazitelný
    Neporazitelný (2021)
    6
    5/10. Tak nevím není těch superhrdinů přeci jen už nějak hodně. Na tohle jsem začal koukat jen kuli místnímu ne zrovna malému hodnocení. Nejsem ale schopen to teďka dokoukat jak nudný a nezáživný to je. Jako jo má to dobře napsaný postavy, ale to je tak všechno v čem to vyniká. Možná, že už jsem jen superhrdinským tématem přežraný, přesto tak nějak nechápu až tak vysoké hodnocení. Uvidíme možná se k tomu někdy vrátím abych k tomu dal ještě šanci a nakonec budu taky nadšen. The Boys mě ale sednuli o hodně ale o hodně víc.
  33. Zabiják a bodyguard
    Zabiják a bodyguard (2017)
    8
    7/10. Pro ty co zažili devadesátky je tohle povinnost vidět a užít si to. Zbytek si může jít trhnout nohou. Potencionál to ale bohužel mělo ještě větší. Škoda.
  34. Nikdo
    Nikdo (2021)
    8
    7/10. Tak tohle je docela škoda, že Nikomu ke konci dochází dech a sklouzává do těžkého průměru a sebeparodie, jinak by to bylo za čistých pět. Ale bitka v autobuse je jedna z nejlépe udělaných co jsem ve filmu viděl, jen kuli těmhle cca 5 minutám stojí za to se na tenhle film podívat.
  35. Mortal Kombat
    Mortal Kombat (2021)
    6
    6/10. Hodně povedená filmová adaptace hry, která je neuvěřitelné silná v boji a neuvěřitelně slabá ve všem ostatním. Těším se na dvojku a to nejsem žádný fanda, nikdy jsem to pořádně nehrál a kdysi dávno jsem viděl film s Lambertem, což je všechno co o tomhle ,,prý" fenoménu vím.
  36. Falcon & Winter Soldier
    Falcon & Winter Soldier (2021)
    6
    5/10. Tak máme za sebou další minisérii z MCU. Tak nejprve plusy 1.) Asi nejdospělejší počin spadající do univerza, podkreslení postav je o něco hlubší, než bývá zvykem a i celková zápletka je taková civilní a poměrně reálná, což po všech těch záchranách vesmíru a celého světa působí poměrně svěže. 2.) Chemie mezi Mackiem a Stanem funguje i nadále, i když jsem asi čekal více špičkování než my bylo dopřáno což je škoda. 3. ) Asi největší překvapení pro mě byla postava nového kapitána Ameriky v podání Wyatta Rusella, která doopravdy funguje má svojí hloubku i vývoj a není jen do počtu.4. ) Zajímavá proměna agentky Carterové, což by to budoucna mohl být zajímavý záporák. A teď k těm největším mínusům. 1. ) Záporák opět nic moc. 2. ) Velké zklamání týkající se barona Zema, z jednoho z nejzajímavějších záporáku prvních 10 let se stane totálně nezajímavá šablona. 3. ) Celkově na mě celý příběh téhle minisérie působí tak nějak zbytečně a nudně Falcon dostane štít od Steva, není si sám sebou jist, tak ho dá muzeu. Vládu napadne že je to škoda, nevyužít toho symbolu, tak si přivede svého capa, který logicky není tak dobrý jako Rogers což nakonec vede k tomu, že se z Falcona stane nový kapitán. A no tohle prozření jsem musel čekat šest poměrně nezajímavých dílů? 4. ) Celkově se mi moc nelíbí jak naložili s postavou Falcona, který se tady bere až moc vážně, ten pohodář a pravá ruka Steva je pryč a místo něho je tady mravokárce. 5. ) A mě se doopravdy nelíbí nový oblek nového kapitána Ameriky, chápu že tvůrci asi vycházeli z nějaké předlohy ale je to hrůza. Takže suma sumárum asi za tři.
  37. Liga spravedlnosti Zacka Snydera
    Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021)
    8
    8/10. Musím uznat, že za vývojem tohohle filmu stojí daleko lepší příběh než ten v samotném filmu. Klobouk dolů před lidmi, kteří se rozhodli vyslyšet fanoušky a dali Snyderovi šanci a hlavně prachy ukázat nám jeho původní vizi. A co tedy ta vize? Stálo to vlastně za to? No popravdě těžko říct, jako průser to není, film jede zhruba ve stejných kolejích jako ten původní, ten největší rozdíl je v tom, že si na všem dává víc záležet a věnuje tomu více času. Ale že by se konali nějaké filmové orgie, to se tedy rozhodně říci nedá. Mě osobně nejvíce překvapil rozdíl v postavě Flashe. Kde v původní verzi je Flash nesympatický hovado totálně k ničemu je v Snyderovi verzi jeho postava v pohodě frajer, který je pořád tak nějak trochu mimo ale nakonec zachrání den a není to jenom o Supermanovi. Celý to prostě dává daleko větší smysl. Pro milovníky komiksů povinnost pro ostatní možnost.