Profilový obrázek

Argocz

Komentáře 25

Od nejnovějších
  1. Všichni svatí mafie
    Všichni svatí mafie (2021)
    6
    Pro lidi co viděli The Sopranos taky takový průměr, ale pro lidi co nemají ponětí tak je to spíš meh. Jinak dobře se jim povedlo obsadit herce a herečky aby vypadali podle seriálu.
  2. Tetris
    Tetris (2023)
    7
    Film nepůsobí jako klasický biopic a je spíše takový živější s humorem. Jinak hodně se mi líbilo zakomponování pixelartu do různých přechodů a scén.
  3. Rodina Sopránů
    Rodina Sopránů (1999)
    10
    No byla to dlouhá jízda. Seriál není jen o mafii ale i o rodině, přátelství, práci, vztazích, vzestupech a pádech. Je zde i lidská psychika a spousta zajímavých témat k zamyšlení. Jediné mínusy jsou asi jen nějaké výplňkové epizody a to že je seriál na můj vkus dost pomalý až tak že jsem s tím chtěl seknout. Co se týče konce tak musím říct že je bravurní a pořád mi to hlava nebere.
  4. Párty Hárder: Summer Massacre
    Párty Hárder: Summer Massacre (2022)
    9
    Po zhlédnutí můžu s klidným srdcem říct, že česká kinematografie je zachráněna. Skvělé vtipy, které nejsou pro každého. Jinak skvělé reference jako Pokémon go, svarta a další. Silně doporučuji podívat se s rodinou a dětmi ;)
  5. Velryba
    Velryba (2022)
    7
    Hezký komorní příběh, který není pro každého díky velkým emocím, které mě osobně moc nevzali a přišly někdy přehnané jako i jednání některých postav a to hlavně protagonisty.
  6. Městečko Twin Peaks
    Městečko Twin Peaks (1990)
    8
    Tento seriál bych popsal nějak takhle: 40% - Romantické/vtipné scény jako z nějaké španělské telenovely z 80. let. (hlavně v 1 a 2 sérii). 40% - Normální rozhovory, prostě se postavy baví nebo něco řeší. 20% - Nechápu co a proč se děje bez vyspětlení bych řekl. Často je to dost strašidelné a horrorové. I taky jsem to užil.
  7. Opilí láskou
    Opilí láskou (2002)
    7
    Zajímavý krátký filmek o všem možné. Skvělý výkon Sandlera. Jinak skvělá a kreativní režie (nečekaně). Pokud chcete něco krátkého a jednoduchého tak to zkuste.
  8. Bledé modré oko
    Bledé modré oko (2022)
    8
    Určitě pro někoho nudný a utahaný film, ale mě se líbil i když je pravda že by to mohlo být o tak 20 minut kratší. Děj je trochu předvídatelný až teda na konec, který mě dost překvapil. Jinak dobrá chemie mezi Balem a Mallingem. 7,5/10.
  9. Menu
    Menu (2022)
    10
    Skvělý film s tématikou i dějem. Úžasně zahraný šéfkuchař a zajímavé důvody proč dělá jisté věci, a to trochu překvapivým způsobem. Film má jistou hloubku i myšlenku což je jen dobře. Jinak doporučuji se dívat s jídlem, protože dostanete hlad. 9/10.
  10. Avatar: The Way of Water
    Avatar: The Way of Water (2022)
    10
    Za mě mnohem zajímavější než první díl. Celkově lepší příběh i postavy i když to není žádný zázrak. Co se týče vizuálu je to masakr hlavně podvodní scény. Pokud se zamyslíte nad příběhem zjistíte, že má pár hloupých chyb. Za mě to je to hlavně díky efektům 9/10.