Sarka21

Šárka

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Kobra 11
    Kobra 11 (1996)
    6
    Kdo by to na začátku tušil, že se z tohoto seriálu vyklube jeden nekončící příběh. Semir začíná jako ucho policajt a nakonec se z něj stane držák seriálu, který přežije všechny své kolegy a že jich bylo :D Začátek dílů bývá většinou stejný, ale dále pak jsou řešeny různé případy, některé se týkají i jeho blízkých.
  2. Černé vdovy
    Černé vdovy (2019)
    7
    Za mě jeden z lepších seriálů. Seriál má jen pár dílů, tudíž nejde o nekonečný seriál, který se nesmyslně natahuje a nic se tam neděje. Tady je jasně daná seriálová linka a každý díl je o něčem a blíží se k cíli zvolené linky. Seriál je i dobře herecky obsazen.
  3. Rande v Římě
    Rande v Římě (2010)
    7
    Pro milovnice romantických filmů je tento film ideální volba. V hlavní ženské roli je skvělá a krásná herečka Kristen Bell, v hlavní mužské roli fešák Josh Duhamel. Mezi touto dvojicí to na začátku filmu zajiskří, ale ovšem jejich cesta k sobě nebude jednoduchá, ale plná zvratů.
  4. Dokonalá partie
    Dokonalá partie (2005)
    7.5
    Film Dokonalá partie je spíše film pro dámy. Je to spíše o vztazích a lásce, což nejsou úplně filmy pro pány. Film má dobré herecké obsazení a o zápletku také není nouze. Film jsem viděla víckrát a klidně bych si ho zhlédla zase, prostě sladká romanťárna pro dámy :D
  5. Největší showman
    Největší showman (2017)
    10
    Nejlepší film (samozřejmě muzikál) na kterém jsem v poslední době byla. Film vás nadchne již od první písničky a nadšení bude s dalšími písničkami jen pokračovat. Muzikál je skvěle vybavený, jak složenými písničkami, tak herci, kteří je zpívají. A v neposlední řadě se nedá opomenout děj muzikálu. Skvělý film, dávám 100 %
  6. Rudá volavka
    Rudá volavka (2018)
    8
    Film Rudá Volavka je v hlavní roli obsazen skvělou herečkou Jennifer Lawrence, která podala dobrý výkon. Děj je od začátku napínavý, některé scény až drsné, ale skvěle zahrané, takže o to víc diváka nadchnou. Celý film očekávaný závěr nejednoho diváka překvapí..
  7. Bajkeři
    Bajkeři (2017)
    5
    Ohledně filmu jsem slyšela jak pozitivní tak i negativní názory. Sama nevim, ke které straně se přiklonit. Film je spíše pro mladší generaci, která ocení herecké obsazení, pro ostatní to bude film na odreagování od práce a povinností, jinak žádný zázrak bohužel od filmu nečekejte.
  8. Vražda v Orient expresu
    Vražda v Orient expresu (2017)
    8.5
    Jak staré filmy s Herculem Poirotem nemusim, tak předělávka do dnešní doby se mi líbila. Děj je napínavý a do poslední chvíle si nemůžete být na sto procent jistí, kdo je opravdu vrahem. Samotný závěr jistě spoustu diváků překvapí a málokdo ho čeká. Film můžu doporučit.
  9. Hora mezi námi
    Hora mezi námi (2017)
    7
    Film se odehrává v krásné zimní přírodě. Nabídne jak dobrodružství (nejprve smrt pilota, pád letadla, poté začíná boj o holý život) tak romantiku, kdy se dva hlavní aktéři sbližují a prožívají společné chvíle při záchraně jeden druhého. Film patří k odpočinkovým, žádné velké akce nečekejte.
  10. Všechno nebo nic
    Všechno nebo nic (2017)
    9
    Nechápu kritiky tohoto filmu, jako že se jedná o romantickou slátaninu atd. Žánr filmu je komedie a romantický. To znamená, že romantika a nějaké zápletky se dají očekávat. Hlavně před filmem vyjde trailer, z kterého se dá poznat, jak film bude vypadat, tak proč na něj lidi chodí, když pak ho jen zkritizují. Pokud to není můj šálek kávy, tak na něj nechodim. Film jsem viděla dvakrát, herecké obsazení je dobré a hlavně jsme se s přítelem u filmu vždy nasmáli. Je tam spousta vtipných hlášek a myslím, že plný smějící sál to jen potvrzuje.
  11. Špunti na vodě
    Špunti na vodě (2017)
    8.5
    Nechápu, co si dnešní diváci představují pod pojmem komedie. Spousta lidí tento film zkritizovala, přitom má dobré herecké obsazení a hlavně to nejdůležitější, člověk se u něj nasměje. Byli jsme na něm i s dětmi náctiletými a u filmu se též nasmáli, ano nějaké fórky a narážky asi nemohli pochopit jako dospělý, ale přesto si všichni odnášíme skvělý zážitek z dobré komedie.
  12. Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    7
    Čím dál tím více se rozrůstají předělávky klasických animovaných pohádek a ani film Kráska a zvíře není výjimkou. Film byl předělán do muzikálu, což je rozdíl od předchozích předělávek. Koho muzikály nejsou zrovna šálek kávy, tak tento film ho nemusí odradit, neboť hudební čísla byla dobrá a nenaplňovala celou filmovou linku, byl tam dostatek i mluvených pasáží. Emma Watson dokáže jistě svým půvabem a hereckým nadáním přilákat mnohé fanoušky do kin.
  13. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    8
    Překrásné zpracování Knihy džunglí. Zatím asi nejpovedenější, co jsem viděla. Klučina, co sehrál Mauglího byl vynikající, ale i zvířata s ním drží parádně krok. Pořád je na co koukat. Trošku zbytečná mi tam přišla jen opičí pasáž. Především bez té zpívající opice bych se obešla. Sice jsme byly asi jediné dospělé publikum v sále, ale i tak jsem si pobrečela :)
  14. Než jsem tě poznala
    Než jsem tě poznala (2016)
    8.5
    Seriál Hra o trůny jde mimo mě, takže jsem nejspíš ještě neměla možnost Emilii Clarke někde vidět. Musím říct, že byla naprosto úžasná. Než jsem tě poznala je velmi poutavý a emotivní film, který se umí diváka dotknout a přinutí jej přemýšlet nad hodnotami. Není to však žádná ždímačka slz, film ubíhá naprosto přirozeně, herci jsou sympatičtí a ty role jim věříte.
  15. Orel Eddie
    Orel Eddie (2016)
    8
    Vážně si nepamatuji, kdy naposledy mě nějaký film tak moc nabil pozitivní energií. Eddie the Eagle je totiž skvěle natočeným životopisným filmem, jehož výjimečnost je podtržena skvělými hereckými výkony v podání Tarona Edgertona a Hugha Jackmana, což jde také v ruku v ruce se skvěle zvoleným soundtrackem, jenž Vás do "devadesátek" vtáhne ještě o něco více.