Hvězdná pěchota: Invaze

61%
Hvězdná pěchota: Invaze

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 442 bodů
7
Starship Troopers: InvasionČtvrtý filmový příběh o bojích s brouky je ryze CGI animovaný a s ohledem na žánr nelze neporovnat nejen z předchůdcema, ale co se týče animace i s prvním snímkem apelující na reálné pohyby a se smyslem pro sebemenší detail a tím je ´Final Fantasy: Esence života.´ Příběh je slušný a dá se říci, že i daleko lepší, než u druhého či třetího snímku. Hodně se blíží spíše k původnímu, tedy zcela tomu prvnímu, takže v podstatě jakoby právě na něj navazoval. Napětí, akce, hlášky, vše tu je a spolu s plynulým dějem se jedná o skvělou podívanou, kterou však bohužel shazuje hodně prkenná animace. Grafika stojí za výbornou, i když něco k dotažení, aby to bylo srovnatelné se zmíněným ´Final fantasy: Esence života´, přeci jen ještě kousíček chybí. I tak se jedná o skvělou práci. Ta animace ale opravdu zamrzí. Co se týče dějství, mnohé zůstalo otevřené, takže lze předpokládat, že si tvůrci nechali otevřená vrátka pro případné pokračování. A nebyl bych proti. Takže když to shrnu. Příběh uspokojující, atmosféra opět temná, animace tristní, grafika výborná. Lze tedy očekávat vcelku slibnou podívanou. CHCETE VĚDĚT VÍC?
Ombak_Penari
2 764 bodů
8
Opravdu velmi dobré, samozřejmě především po akční stránce. Rozhodně o třídu lepší než hraná dvojka a trojka. Byla znát velká inspirace Vetřelci, což je paradoxní vzhledem k tomu, že Vetřelci zas byli částečně inspirováni knižní Hvězdnou pěchotou. Kéž by tohle dílko nakoplo zájem také o hrané pokračování či restart celé série, určitě by zasloužila vylovit z bahna podprůměru.
Boldrick
310 bodů
8
Tak nám vykradli jedničku, teda jen co se boje týká. Nic jiného tu není, natož nějaká satira, ale udělali to pěkně. Výzbroj je víc jako v knížce a je to docela masakr, teda pořád se tam střílí. A co chtít víc.


Dodatečné informace

Původní název:
Starship Troopers: Invasion (více)
  • USA Hvězdná pěchota: Invaze
  • USA Starship Troopers: Invasion
  • USA Invasión 4
  • USA Starship Troopers: Inwazja
  • USA Starship Troopers: l'Invasione
  • USA Stratiotes tou sympantos: I eisvoli
  • USA Tropas Estelares - A Invasão
  • USA Tropas Estelares: Invasão
  • USA Звездный десант: Вторжение
Premiéra v ČR:
10. 5. 2017
Země původu:
USA, Japonsko
Tržby:
0,19 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hvězdná pěchota: Invaze


Podobné


Powered byJustWatch