Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

45%
Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
Plakát traileru

Ve třetím pokračování úspěšné série se můžete opět těšit na ohromující souboj člověka proti hmyzu! Poručík Johnny Rico (Casper Van Dien) je zpět, aby vedl svůj tým na tajnou misi, během níž má zachránit malou skupinu vojáků, kteří zůstali opuštěni na vzdálené planetě OM-1. V souboji se starými i novými brouky bude muset využít vylepšenou technologii zbraní "Marauder", která jako jediná může soupeřit s protistátními živly, jež operují uvnitř samotné federace. Kapitánka Lola Beck (Jolene Blalock) se zbytkem posádky zatím v nevlídných podmínkách planety OM-1 bojuje o přežití a pomalu jí dochází, že na planetě je něco ve velkém nepořádku. Brouci tentokrát disponují tajnými zbraněmi, které mohou zničit celé lidstvo. Připojte se k mobilní jednotce na jejím intergalaktickém dobrodružství, jež je nabité akcí a napětím.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Zaplať pánbůh za ty dary. Návrat hlavní hvězdy série Caspera Van Diena je vítaným oživením tohoto dílu a vlastně celé série,která ve druhém díle dostala pořádný úder pod pás. Ve filmu je opět slušný počet chlapáckých hlášek a nebýt té příšerné akce mohl být výsledek mnohem lepší.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
4
Třetí příběh o válce s brouky je především viditelně velmi odfláknutý. Jednodušší a levnější kulisy snad už asi ani být nemohli. Na scénu se vrací Johnny Rico v podání Casper Van Diena, který už dávno zabředl v primitivních céčkových snímcích. Jeho kuráž a přesvědčivost se tu vůbec nezměnila. Už z počátku příběhu je fašistická diktatura Federace velice masivní a přímo hrozivá. Stačí jenom špatně mrknout a dotyčný jde na popravu. Ale přesto tu jsou stále samé výhody. Služba v armádě vám zajistí občanství. Chcete vědět víc? No nic. V druhé půlce se již vyskytuje několik známých motivů z různých filmů. Tvůrcům snad došli nápady a nebo jen úmyslně utvořili podivný mišmaš všeličeho? Je to velice slabý film a původnímu velkolepému snímku spíše dělá jenom ostudu. CHCETE VĚDĚT VÍC?
Fingon
16 886 bodů
6
Marauder se vrací tam, kde skončil první film - totiž k ironii a parodii na totalitní systémy, navíc jde ještě dál v tvrzení, že pro propagandistické účely se dá použít naprosto vše včetně náboženství. Je tu znát vyšší rozpočet než u Hero of the federation, přesto se mi druhý díl líbil o něco více. Zajímavostí je i odcitování několika hlášek z původní Heinleinovy knihy ("Do toho, vy vopičáci, to chcete žit věčně?") atd.


Dodatečné informace

Původní název:
Starship Troopers 3: Marauder (více)
  • NSR Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
  • NSR Starship Troopers 3: Marauder
  • NSR Invasión 3: Merodeador
  • NSR SST 3: Marauder
  • NSR Starship Troopers 3
  • NSR Starship Troopers 3 - L'arma segreta
  • NSR Stratiotes tou sympantos 3 - Epiheirisi diasosis
  • NSR Zolnierze kosmosu 3: Grabiezca
Země původu:
NSR, Jihoafrická republika, Německo, USA, Jižní Afrika
Rozpočet:
9 mil. USD
Čeština:
Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel


Powered byJustWatch