Kyklop

30%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
4
Rutinní TV záležitost o postavě, o které se toho do posud zase tolik nenatočilo. Jednoduchý scénář společně s jednoduchou výpravou vytváří odpočinkovou nenáročnou dobrodružnou podívanou na nedělní dopoledne. Jedná se o pouhý zábavný film. Nic víc. Ani nerealistický pixelový Kyklop svojí vyzualitou nemá o co stát. Proč se tak leskne?
Fingon
16 886 bodů
6
Některá béčka či céčka klamou tělem... a tohle nebylo zas tak špatné. Dobrá kamera (tedy kromě toho chvění při jízdě po náměstí na začátku).
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Počítačový kyklop byl až moc výrazný co se týče efektů. Vyumělkovaný film se zajímavou myšlenkou jednookého monstra.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
jeden z nejhorších, nejnudnějších a nejdementnějších filmů co jsem kdy viděl. A že jsem jich neviděl málo. prostě sračka, která se vůbec neměla dostat do oběhu.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
2
Jednookej Kyklop fakt není ničím, na co by chtěl člověk narazit, zvlášť takhle v aréně jsa gladiátorem, který se má s tím monstrem utkat. Ještěže se na něj dá předtím za mřížemi "psychologicky" působit. No, dlouho už jsem neviděla film, ze kterého by tak viditelně odkapávalo, jak laciná jeho výroba byla. Celý římský amfiteátr tady dokáže zahrát doslova jen hrstka lidí kdesi ve studiu.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
Alanna
Alanna
2 144 bodů
2
Na tomto filmu je prakticky špatné vše a tím je i humorný :)
  • srandovní kyklop
  • špatný děj
  • špatné kostýmy a masky
  • hrozné zvukové efekty
  • žádné herecké výkony
  • nesympatičtí herci
  • ubohost
  • špatné kulisy
fido68
fido68
1 453 bodů
2.5
Cca v 15 minutě je v levo nahoře v záběru žlutý Bila deštník.