Profilový obrázek

Kinghome

5 293
50. TopUživatel

Same rules apply

Praha, Česká republika



    John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    7
    Wick 4 je vážně jako akční hra. Když jde o akci, je to super, scéna se spešl kamerou je masterpiece, ale tyvole, polovina těch scén je 1 ku 1 se scénami z minulých dílů. Dokonce padání Wicka mi přijde jen zkopírovaný z minulého dílu, ale je tu jeden větší problém a to je ten, že tato "hra" má dialogy, který jsou kurevsky nudný a fakt je to ekvivalent stupidní, ale zábavný rubačky, do který vám najednou někdo pustí cut scenu s úplně zbytečnými dialogy a vy jen drtíte to skip tlačítko, to nám ale k filmu bohužel nebylo doručeno. I přes tohle je to pořád lepší než nudná trojka a když už se někdo snaží něco vymyslet, tak to stojí za to. Škoda, že se jim nechtělo myslet o trochu víc. 70%
    Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
    Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)
    2
    Tenhle film je největší urážka DC charakterů, která se kdy natočila. Dokud jsem film neviděl, tak mi bylo líto, že film vydělal tak málo peněz.Furt jsem si říkal, že to přeci nemůže bejt tak hrozný, ale spletl jsem se. To že byl film obří propadák je ta nejlepší věc, co se DC univerzu mohla stát, tahle sračka snad nikdy nedostane pokračování a tomuhle utrpení bude vážně konec. A to říkám jako někdo, kdo miluje postavu Harley a o Margotce jsem si myslel, že umí zahrát Harley perfektně. 1* za pár cool akčních scén.
    The Batman
    The Batman (2022)
    10
    Pro mě je toto téměř dokonalý film. Nemá to nic společného s klasickým DC filmem a to je to nejlepší, co se mohlo novému Batmanovi stát. Kdyby jste si místo známých postav z loru DC dosadily například Luthera z kriminálky od BBC a do role enemaku nějakého psychopatického vraha, tak z toho vznikne přesně to samé a to je temný psycho masterpiece. Vážně mi přišlo, jak kdybych koukal na temnou krimi minisérii od BBC. Zoe a Robert jsou ve filmu dokonalý a nejvíc sexy postava je jednoznačně Colin v roli tučňáka. A pak je tu Catwoman, ta taky není k zahození. Zoe je jednoznačně nejlepší Catwoman vůbec, né, že by to bylo nějak složité, ale je nejlepší o několik stupňů. Scénář i režie jsou v topu. Jediné co mi trošku kazilo sledování bylo dost divných rozmazaných záběrů hlavně v první půli filmu. Asi to byl nějaký umělecký záměr, ale většinou to vypadalo, že to natočili napiču a už se jim to nechtělo pretáčet. To je ale jediná malá chyba na jinak dokonalém filmu.
    68 Kill
    68 Kill (2017)
    6
    Takhle si představuji kvalitní feministický film. Sice je to pořád sračka, ale aspoň je to vtipný. Víc z toho vytřískat nešlo.Vlastně jsem se na film koukl jen kvůli úžasné umělkyni AnnaLynne, která zarecitovala tak krásnou poezii, že mi to nedalo a musel jsem zjistit, co za stvoření je toho schopné. A vualá objevil jsem tento skvost. Upřímně, kdyby se takto Anička chovala jako matka Putina, tak se Putin radši odstřelí sám už v pubertě, takže ji vlastně docela veřím, že by ho dokázala změnit. No nic, víc filmů s ní nezvládnu, ale tohle reálně nebylo tak zlý. Pokud máte rádi stupidní béčka, kde si ženský dělají z chlapa subinu, tak to pro vás bude vysloveně guilty pleasure. Vlastně stačí, že se vám libí béčka s hromadou krve. Pokud neholdujete ani jednomu, tak se filmu vyhněte obloukem, pač to je fakt herecky i režijně odpad.
    Survivor Česko & Slovensko
    Survivor Česko & Slovensko (2022)
    0
    Je smutný, co zase Nova provedla s tak skvělým konceptem jako je survivor. Nejde ani tak o soutěžící nebo soutěže obecně, ale o způsob, kterým je vše sestříhané. Všichni v produkci mají strašně málo času na vytvoření něčeho zajímavého, proto má každý díl 2 hodiny. V originálním Survivoru, když to přeženu, tak každý záběr má smysl, ale tady je 95% záběrů naprostý odpad bez jakéhokoliv významu, vše je dokonce tak špatně natočené, že je skoro polovina záběrů rozmazaná nebo má někdo useklou hlavu a když už se konečně nějaký záběr povede, tak je tam nahovno zvuk. Tohle je ještě horší nez Robinsonuv ostrov a to o parník. Bohužel je to jen nepovedená parodie na Survivor, nic víc. Po dvou dílech a 4 ztracených hodinách nemám sílu pokračovat dál.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci