Kyklop

30%
Kyklop
Plakát traileru

Nastal čas vrcholu římského impéria, doba mocných gladiátorů, bujarých žen a zuřivého jednookého netvora, který zabíjí každého, kdo je tak pošetilý a vstoupí do jeho lesního panství. Šílený císař Tiberius (Eric Roberts – Temný rytíř, Hrdinové) má plán jak uspokojit krvežíznivý dav - chce chytit nebezpečnou obludu a vypustit ji do arény spolu s odsouzenými otroky, mezi nimiž je i neprávem uvězněný generál Marcus Romulus (Kevin Stapleton). Řím si tak vychutná zběsilost rozpoutaného pekla na vlastní kůži. Začíná definitivní boj mezi člověkem a netvorem, mezi dobrem a zlem…



Scénář:
Hudba:

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
4
Rutinní TV záležitost o postavě, o které se toho do posud zase tolik nenatočilo. Jednoduchý scénář společně s jednoduchou výpravou vytváří odpočinkovou nenáročnou dobrodružnou podívanou na nedělní dopoledne. Jedná se o pouhý zábavný film. Nic víc. Ani nerealistický pixelový Kyklop svojí vyzualitou nemá o co stát. Proč se tak leskne?
Fingon
16 886 bodů
6
Některá béčka či céčka klamou tělem... a tohle nebylo zas tak špatné. Dobrá kamera (tedy kromě toho chvění při jízdě po náměstí na začátku).
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Počítačový kyklop byl až moc výrazný co se týče efektů. Vyumělkovaný film se zajímavou myšlenkou jednookého monstra.

Dodatečné informace

Původní název:
Cyclops (více)
  • USA Kyklop
  • USA Cyclops
Země původu:
USA
Rozpočet:
6 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění