Voják

54%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 291 bodů
5
Když Terminátora nahání "Terminátor", aneb nesmrtelný mariňák.. přepálené béčko, které nevybočuje z šedého průměru ani akcí, ani scénářem. Za zmínku stojí Robert Patrick, který ve svou roli zahrál nejlépe a je to psychopatický gangster, jako vyšitý. 50%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
9
Zběsilý explozivní akční film s klasickou zápletkou používající převážně v 80. a 90. letech, ke které se tvůrci nejednou vrátili. Je to film, u kterého je zakázáno přemýšlet, neboť třeba stále jedoucí policejní vůz vypadající po střelbě jako cedník s řidičem nemající na sobě ani škrábanec prostě nikdo nevysvětlí. Žádné zbytečné řeči, žádné dějové odbočky. Tady se jde neustále střemhlav kupředu a diváka nenechá vydechnout. John Cena je další wrestler dající se na hereckou branži a debutoval hned v tom nejakčnějším spektáklu v roli, kdy i Arnie bledne závistí. Děj je sice prost krvavých či vyloženě brutálních scén, ale o to tady zřejmě ani nešlo. V podstatě je to jako hraný komiks se všemi aspekty žánru.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tak trochu až moc dokonalý film o (snad nesmrtelným mariňákovi), honičkách, drsných bitkách a už tak známou akcí. Divák si ovšem nemůže vychutnat detaily při bojích díky divoké kameře. Suma sumárum ucházející.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
co na zaciatku vyzera ako parodia je prekvapujoco vtipna akcna komedia, kde na jednej strane robert patrick hlaskuje o 106 a svojho psychopata si uziva na plno a na druhej to ma akcne sceny ktore vzdy (ale VZDY) koncia vybuchom vsetkeho coho sa john cena (postradajuci charizmu svojich sukmenikov z WWE ktori to skusili vo svete filmu) dotkne... jeden z lepsich akcnych kuskov od WWE studia...
Edward
Edward
2 487 bodů
3
3/10