Voják

54%
Voják

John Triton měl slibnou kariéru u mariňáků ale neuposlechnutí přímého rozkazu při akci v Iráku ho dostalo do situace kdy opouští marinu a vrací se za svou milovanou ženou. Snaha začlenit se do normálního života se mu nedaří podle jeho představ, tak si vyjedou se ženou na romantický výlet do hor. Jenže u benzinové pumpy narazí na bandičku zlodějů utíkající s diamanty o velké hodnotě. Situace se vyhrotí a paní Tritonová padne jako rukojmí. A už začíná honička na život a na smrt. John se snaží zachránit svou manželku a police chce dostat diamanty zpět. Scenérie bažin a vod nabízí úkryt zloděje ale také šanci pro Johna jak se k nim dostat nepozorovaně.




Pete69
Pete69
29 978 bodů
5
Když Terminátora nahání "Terminátor", aneb nesmrtelný mariňák.. přepálené béčko, které nevybočuje z šedého průměru ani akcí, ani scénářem. Za zmínku stojí Robert Patrick, který ve svou roli zahrál nejlépe a je to psychopatický gangster, jako vyšitý. 50%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
9
Zběsilý explozivní akční film s klasickou zápletkou používající převážně v 80. a 90. letech, ke které se tvůrci nejednou vrátili. Je to film, u kterého je zakázáno přemýšlet, neboť třeba stále jedoucí policejní vůz vypadající po střelbě jako cedník s řidičem nemající na sobě ani škrábanec prostě nikdo nevysvětlí. Žádné zbytečné řeči, žádné dějové odbočky. Tady se jde neustále střemhlav kupředu a diváka nenechá vydechnout. John Cena je další wrestler dající se na hereckou branži a debutoval hned v tom nejakčnějším spektáklu v roli, kdy i Arnie bledne závistí. Děj je sice prost krvavých či vyloženě brutálních scén, ale o to tady zřejmě ani nešlo. V podstatě je to jako hraný komiks se všemi aspekty žánru.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tak trochu až moc dokonalý film o (snad nesmrtelným mariňákovi), honičkách, drsných bitkách a už tak známou akcí. Divák si ovšem nemůže vychutnat detaily při bojích díky divoké kameře. Suma sumárum ucházející.

Dodatečné informace

Původní název:
The Marine (více)
  • USA Voják
  • USA The Marine
  • USA Busca Explosiva
  • USA El marine
  • USA Le fusilier marin
  • USA Marine
  • USA O pezonaftis
  • USA Persecución extrema
  • USA Presa mortale
Premiéra v ČR:
10. 7. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
22,17 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Voják


Powered byJustWatch