Prci, prci, prcičky: Na táboře

51%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Těch video Prciček bylo natočené tolik,že to lehce vydá na seriál. Tento díl se zaměřuje na Stiflerova mladšího bráchu,který se snaží jít ve stejných šlépějích. Občas je tento díl opravdu zábavný a občas vážně trapný a nechutný. Už to nejsou ty klasické Prcičky ,ale stále se na to dá dívat.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
6
A jede se dál. Změna představitelů, kde hlavním tahounem je mladší bratr Stiflera pod jménem Matt a samozřejmě se zcela stejnou povahou, je jedinou originalitou. Takže jakmile snímek začne, navalí se na diváka tolik fekálií, že je div, že to televize vydrží. Jeden malér za druhým a tak je Matt poslán na hudební tábor k nápravě. A tam se celý příběh odehrává a divákovi předhazuje, jak si Matt počíná. Nic naplat, fekální humor neustal ani ve volném pokračování série tentokrát určené již přímo na video. Děj v podstatě nic nového nepřináší, ale když v době vzniku zájem o takovéto filmy neustával, proč nekout železo, dokud je žhavé. Puberťácká komedie pro diváky v pubertě a nic víc.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 311 bodů
2
Další prcičky... další špatný film. Tahle série mi je naprostou záhadou.... Asi nikdy nepochopím, co je na tom tak strašně legračního... Nevím... buranský teen humor nesnáším...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Kupodivu docela snesitelné. Ovšem žádná výhra to opravdu není - 3/10
blazma
blazma
4 928 bodů
2
předem se omlouvám za formát komentáře CTRL C a CTRL V, ale tady prostě by jsem psal jedno a to stejné. Tohle je akorát puberťacká krávovina, která chce upoutat pozornost nadržených teenegerů, bohužel se to povedlo natolik že vzniklo milion pokračování a každej to zbožňuje, ale mě tyhle filmy nikdy nezaujaly. naprostá blbost a žádný díl mě nepřesvědčil o opaku, pořád furt jedno a to stejný.
psico
psico
1 671 bodů
Tohle uz pro mne neni součást plnokrevnich prcicek.
Narcipes Freak
Narcipes Freak
308 bodů
4.5
Furt sranda, ale teda o poznání slabší. Může za to především herecký obsazení, kdy solidní a vtipný herce nahradila ekypa nesympatickejch puberťáků, který se sice snažej, ale hovno zmůžou. Proti dalším dílům to ale pořád funguje jako film a ne jako dost nepovedená fekální parodie na film.