Pod kůží

59%
Pod kůží
Plakát traileru
Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice.(oficiální text distributora)



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 449 bodů
8
V podstatě se jedná o využití námětu známého snímku Johna Carpentera ´Věc´, jen se místo Antarktidy hororové drama odehrává na nějaké opuštěné benzínové stanici někde v Americe. Příběh je daleko jednodušší a pochopitelně základní myšlenka obsahuje několik malých úprav. Děj se vyvíjí pomalu, což z počátku muže vypadat velmi rozporuplně. Není od věci, že takovíto dějový motiv je již očekávaně předvídatelný a tak nelze předpokládat nic nového či převratného. Nervy drásajícího tu nic není, ale po té dramatické stránce se snímek jinak jeví jako vcelku vkusný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mohl to být fain horůrek, boužel jeho větší ambice jsou pohřbeny velice nepřehlednými akčními scénami.. 35%
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Suprový horor. Lze jen vytknout rychlý střih a roztřepaná kamera. Divák si nemohl vychutnat detaily. Ale nápad s "bodlatou" stvůrou to byl dobrý.

Dodatečné informace

Původní název:
Splinter (více)
  • USA Pod kůží
  • USA Splinter
  • USA Kiymik
  • USA Заноза
Země původu:
USA
Tržby:
0,12 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění