Sandokan

65%
Sandokan
Plakát traileru

Malajsie, 19. století. Britský kolonizátor James Brooke chtěl vší silou upevnit svoji moc. Ale je tady pirát Sandokan, syn maháradži a poslední člen bývalé vládnoucí dynastie, který se postavil kolonizaci a bojoval proti nepřátelům, aby osvobodil zemi od kruté nadvlády. Seriál přilákal široké publikum před televizní obrazovky nejen exotickými přírodními scenériemi či charismatickým představitelem Sandokana v podání Kabira Bediho, ale také jeho romantickým vztahem s Mariannou na pozadí anglické nadvlády.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Jako malý jsem tento seriál sledoval se svou mamkou,která v té době milovala ty Sandokanovi tygří oči. Seriál je celkem zábavnou a dobrodružnou podívanou,kterou na svých bedrech táhne právě postava charismatického Sandokana. Navíc má seriál nezapomenutelnou znělku.
bidlobox
3 802 bodů
7
Sandokááán, sandokáááán, tu du tu tu du du tu du du du... Kdo tehdy neměl Kabira Bediho na pouťovém triku, nebyl in. Ale nevím, zda bych to chtěl někdy vidět znovu. Stačilo mi setkání Jana Krause s Kabirem Bedim v rámci jeho talk show, vracet bych se v čase v tomhle případě asi nechtěl...

Dodatečné informace

Původní název:
Sandokan (více)
  • Francie Sandokan
  • Francie Der Tiger von Malaysia
  • Francie De tijger van Maleisië
  • Francie Kuolema Sandokanille
  • Francie Szandokán
Země původu:
Francie, Itálie, Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné