Zahulíme, uvidíme 3

61%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Moc často se nestává,aby třetí díl dokázal trumfnout první,ale v tomto případě je to holá pravda. Zahulíme,uvidíme 3 je neuvěřitelně zábavná podívaná narvaná těmi nejšílenějšími nápady,které by vás mohli napadnout. Jde vidět,že režisérské ruce nebyli ničem svázané a proto se před námi střídá jedna lepší scéna za druhou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Stejně jako u dvojky (první díl jsem pořád neviděl) dost pohodová oddychovka - tentokrát plná vánoční atmosféry a rodinné pohody. Pár scén geniálních (celá sekvence s Harrisem), pár scén nutné zlo a výsledkem je neurážející (ikdyž to asi není to správné slovo) lehce huličská komedie. 7/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Jo vtipné to bylo dost. Jen byla špatná volba skombinovat ''pohádku'' se santou a formelínovou kravinu. Jako komedie dost dobrý. Hodně tomu dopomohl i Danny Trejo, který zahrál trefně zlého a přísného otce. Děkuji za něj.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
I když to je už třetí pokračování, tak to pořád celkem jde. Příběh sice za moc nestál, ale některým hláškám jsem se zasmál a těch pár efektů taky šlo. Nejvíc mě dostalo obsazení Dannyho Treja.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Fakt jsem chtěl, aby se mi to líbilo. jednička a dvojka byla úžasná ale co bylo tohle? 3D bylo k hovnu a už to nebylo ani moc vtipné ale spíše trapný. Fakt mě to zklamalo a doufám, že už čtyřka nevznikne. Jedinej kdo je pořád vtipnej je Kal Penn z toho pořád nemůžu. Je to úžasnej herec a na roli zhulence se nehorázně líbí. Ale jináč podprůměrná komedie.
bafik
710 bodů
5.5
tak ještě se to dá skuknout
Bretislav
Bretislav
242 bodů
8
tak to je sila komedie,opravdu povedena,ac od predchozich dilu,trochu prehnana,doufal jsem,ze treti dil nebude az tak dobrej,jak uz to byva,ale myslim,ze je ten nejlepsi dil,