Zahulíme, uvidíme 3

61%
Zahulíme, uvidíme 3
Plakát traileru
Harold a Kumar se po letech odloučení znovu dávají dohromady, aby našli náhradu za zničený vánoční stromek. Než aby přiznal barvu před svým bláznivým tchánem, rozhodne se Harold vypravit se s Kumarem na drogový trip, aby za strom našli perfektní náhradu. Na cestě naleznou zpěv, tanec a opravdového ducha Vánoc. A možná potkají i vzkříšenou legendu: jedinečného a neopakovatelného Neila Patricka Harrise.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Moc často se nestává,aby třetí díl dokázal trumfnout první,ale v tomto případě je to holá pravda. Zahulíme,uvidíme 3 je neuvěřitelně zábavná podívaná narvaná těmi nejšílenějšími nápady,které by vás mohli napadnout. Jde vidět,že režisérské ruce nebyli ničem svázané a proto se před námi střídá jedna lepší scéna za druhou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Stejně jako u dvojky (první díl jsem pořád neviděl) dost pohodová oddychovka - tentokrát plná vánoční atmosféry a rodinné pohody. Pár scén geniálních (celá sekvence s Harrisem), pár scén nutné zlo a výsledkem je neurážející (ikdyž to asi není to správné slovo) lehce huličská komedie. 7/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Jo vtipné to bylo dost. Jen byla špatná volba skombinovat ''pohádku'' se santou a formelínovou kravinu. Jako komedie dost dobrý. Hodně tomu dopomohl i Danny Trejo, který zahrál trefně zlého a přísného otce. Děkuji za něj.

Dodatečné informace

Původní název:
A Very Harold & Kumar Christmas (více)
  • USA Zahulíme, uvidíme 3
  • USA A Very Harold & Kumar Christmas
  • USA Dos colgaos muy fumaos en Navidad
  • USA Harold & Kumar - Alle Jahre wieder
  • USA Harold & Kumar - Un Natale da ricordare
  • USA Le Joyeux Noël d'Harold et Kumar
  • USA Zahúlime, uvidíme 3: Vianočná jazda
Premiéra v ČR:
11. 7. 2019
Země původu:
USA
Čeština:
Zahulíme, uvidíme 3 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zahulíme, uvidíme 3


Powered byJustWatch