[Rec] 2

71%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
10
Do budovy, kde se dějí záhadné věci míří zvláštní jednotka, kterému však na místě velí kněz snažící se záhadě přijít na kloub. A dokud nezíská co chce, nikdo se ven nedostane. Napětí, hrůza a děs pokračuje po stejných kolejích, jen jinou kamerou. Vlastně kamerami. Tentokrát jsou tři a navazují na sebe. První je na jednom členu zvláštní jednotky, druhá opět kamerou patřící k reportérce a ta třetí... Found footage opět v plné síle ve své přirozenosti a hlavně děsivosti. Ač to nebývá zvykem v jakémkoliv žánru, tady se v žádném případě neubralo a stále děj přichází s něčím novým. Pro dokonalý filmový zážitek opět pouze v původním zvuku, neboť dabing jako obvykle všechnu tu děsivost naprosto pohřbil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
8
Nemůžu si pomoct, ale i na té dvojce něco je. Náboženské "kecy" to ozvláštňují a pro žánr vhodná délka nedovolí se nudit. Sice už mě to nedostalo tak, jako jednička, ale pořád je to silné. Pokud bude série takto pokračovat... proč ne?
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Největší nářez roku? Dost možná. Rec 2 je totiž víc než důstojným nástupcem kultovní jedničky. Nekompromisní adrenalinová jízda, která začne s úvodními titulky a končí až po těch závěrečných, kdy jsem ještě rozdýchával (opět) šílené finále. Tenhle horror letos bude těžké překonávat...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Povedené pokračování. Film je svižnější a živější a obsahuje docela dost dobrých scén a krve. Rozhodně lepší než jednička, jen mě přišlo hloupé, proč tvůrci ze vztekliny nakonec udělali posedlost ďáblem? Chápu že je to v poslední době oblíbené téma. Nevadí, hlavně že je dost krvavý.
  • tempo
  • scény
Klajnik
Klajnik
8 671 bodů
8
Rec 1 + 2 jsou jedny z mála found footage filmů, které mě baví.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Jedničku jsem viděl sice dávno, ale nebyl problém se napojit. Každopádně filmy natáčené domácí kamerou moc nemusím, ale o to víc se mi líbila ta akce. Žádný zbytečný povídačky a dějová linie taky není úplně přímočará, prostě horor jak má být, jít na to do kina, tak bych asi váhal nad pátou hvězdičkou. 74%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Vždycky je dost nečekané když je pokračování ještě lepší než první díl. O to sladší vám pak přijde ten zážitek. Podobný pocit mám i z filmu REC 2. Z obyčejné zombie pandemie udělali něco mystického něco víc. Spojily dva velmi populární horrorové žánry a funguje to skvěle. Kamera je možná až moc chaotická a to neustále házení sní kolem dokola, no řekněme že mě z toho začala trochu bolet hlava, každopádně jsem to hltal od začátku do konce.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Zapomeňte na dezert po vynikající jedničce,TOHLE je další hlavní chod hororové hrůzy - opět ve španělských rukách !
karlik4801
1 942 bodů
7
Druhý díl nabízí větší paniku, větší akci a větší zvraty. Zombie lezou i po stropě, to jsou ty lidi kurva v prdeli, zajímalo mě víc a víc jak to skončí. Taky hodně velké překvapení že nejde tak o nějaký prostý virus, jako o náboženský smysl. Rec 2 je mnohem kvalitnější než jednička. Parádně otevřený konec pro třetí pokračování.
ondy9
ondy9
1 485 bodů
3
První film nebyl možná tak dobře promyšlený, ale tohle bylo teprve jiný kafe (nebo spíše teda falešná káva z automatu prodejny Kaufland). 35%