V Lucasfilm najali na triky YouTubera, protože práci zvládal lépe než oni

V Lucasfilm najali na triky YouTubera, protože práci zvládal lépe než oni
Omlazení Luke a Leia | Lucasfilm Ltd.
Takovou technologii lze samozřejmě využít i k tomu, že někoho omladíte, když dosadíte tvář z jeho starších filmů (respektive těch, kde je mu tolik, kolik pro video potřebujete). A jeden YouTuber díky tomu nyní získal práci snů.
Poté, co se ve finále druhé série Mandaloriana objevila omládlá verze Marka Hamilla v roli Luka Skywalkera, byly reakce při nejlepším smíšené. Nebyla to sice taková hrůza jako v případě princezny Ley v Rogue One, ale o velkém pokroku se také mluvit nedalo. YouTuber známý jako Shamook se rozhodl vzít věc do vlastních rukou a vytvořil svou deepfake verzi. A mnohem lepší.
Společnost Industrial Light and Magic vždy hledá talentované umělce a je pravdou, že najala umělce, který vystupuje pod online přezdívkou ‚Shamook‘," uvedl zástupce Lucasfilmu v prohlášení. To vysvětluje, proč Shamook v poslední době přestal nahrávat videa na svůj kanál. Slíbil ale nápravu: „Už jsem se v práci zabydlel, tak bych měl znovu nahrávat videa. Pořád to nebude jako dřív, ale doufám, že ne jenom jednou za měsíc.“
A nakonec ono zmíněné video.
Mandalorian