Živí mrtví: Rick a Michonne se konečně dočkali vlastní minisérie. Trailer toho neslibuje málo

Živí mrtví: Rick a Michonne se konečně dočkali vlastní minisérie. Trailer toho neslibuje málo
The Walking Dead: The Ones Who Live | AMC
Po spin-offech Dead City a Daryl Dixon proto přichází The Ones Who Live, kde je nepochybně největším lákadlem návrat Ricka Grimese (Andrew Lincoln) a jeho milé Michonne (Danai Gurira).
The Walking Dead: The Ones Who Live: teaser trailer | AMC+
Z upoutávky a uniklých informací o ději víme následující: Michonne urputně pátrá po Rickovi, aby se znovu sjednotili, přičemž v cestě jí stojí pořádná kupa nemrtvých. Rick je zase s lidmi od CRM (Civic Republic Military), napětí by se dalo krájet a je cítit, že nemá pro generála Bealea (Terry O'Quinn) ani pro ostatní vojáky příliš vřelých slov. Mezi navrátilci z původní série je také Anne alias Jadis (Pollyanna McIntosh), bývalá vůdkyně skupiny Mrchožrouti z původního seriálu, která má blízko k CRM.
Fanoušci a fanynky Rickův návrat dlouho vyhlíželi, tak doufejme, že si tvůrci na šestidílné sérii dali opravdu záležet. Tvůrcem a hlavním scenáristou The Walking Dead: The Ones Who Live je Scott M. Gimple, který byl u původního seriálu showrunnerem od 4. do 8. řady. Což nebyly nejhorší časy.
Spin-off bude mít v USA premiéru 25. února. Kdy se podívá k nám, je bohužel ve hvězdách, neboť i předchozí spin-offy zatím v českých streamovacích vodách chybí. Původní seriál najdete s českými titulky a dabingem na HBO Max. A zde je Kinobox žebříček nejlepších seriálů na HBO Max.