Dostane veřejný nepřítel Hollywoodu Mel Gibson vlastních 96 hodin?

Dostane veřejný nepřítel Hollywoodu Mel Gibson vlastních 96 hodin?
Francouzský režisér Jean-Francois Richet (Veřejný nepřítel č.1) totiž připravuje thriller s názvem Blood Father, který by měl být právě ve stylu 96 hodin. To samozřejmě samo o sobě žádnou kvalitu nezaručuje, ale scénář napsal podle vlastní knižní předlohy Peter Craig, autor vynikajícího Města, který též stojí za nástřely očekávaných pokračování Top Gun 2 a Mizerové 3.
Mel Gibson
| Warner Bros.
Zápletka knihy je následující: Jsou to již tři roky, kdy Lydia Carsonová utekla ze svého domu v Los Angeles. V pouhých 17 letech se zapletla se starším mužem, který se věnuje obchodu s drogami. Díky tomu se jednoho dne z Lydie stane terč a jediný, kdo ji může zachránit, je její pokrevní otec (odtud název filmu Blood Father) John Link (Mel Gibson), který právě vyšel z vězení, kde seděl pro násilné zločiny.
Natáčení odstartuje v květnu v Novém Mexiku a je otázkou, jestli studio Gibsona obsadí. Ve Státech má stále pověst antisemitistického nepřítele, s nímž nikdo nechce moc pracovat. Moje letní prázdniny nicméně ukázaly, že na to "pořád má". A postava Johna Linka by mu nepochybně sedla.