Město

75%
Město
Doug MacRay je hlavou bostonského zločineckého gangu, zaměřeného na vykrádání bank. Během jednoho přepadení nevyjde vše podle plánu a Doug je nucen vzít si za rukojmí mladou bankovní manažerku Claire, kterou po skončení akce zase propustí. Pro jistotu ji ale chce ještě pár dní sledovat, aby si ověřil, že Claire o jeho gangu nic neví. V tu chvíli Doug ještě netuší, že je blíž konci své zločinecké kariéry než kdy dřív. A nejen proto, že má v patách FBI v čele s agentem Frawleym. Hlavní role Douga se ujal Ben Affleck, který je současně režisérem napínavého kriminálního filmu Město.



Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Pěkný výkon Bena Afflecka, ať už jako herce, tak i jako režizéra. Konec je sice stylově dosti ovlivněn Pearl Harborem ( filmem ), jinak je to pěkný lupičský, lehce gangsterský snímek s pěknými akčními scénami a třeba i skvělým Rennerem. Je to jednodušší akční film, ale jako celek funguje moc dobře.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Ben Affleck chtěl uznání, tak natočil film. Kdyby to udělal v opačném pořadí, zřejmě by bylo Město ještě o stupeň lepší. Přesto je ale rozhodně vydařené. 70%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Poctivý krimi thriller ze staré školy, kterým u mě Affleck definitivně stoupl a dokázal, že Gone Baby Gone nebyla vůbec žádná náhoda. I tady se může opřít o parádní herecké obsazení (Jeremy Renner!!!), žel bohu právě to kontrastuje s tím, jakým průměrným hercem Ben je :) Zasloužených 8/10 + vědomí, že Ben to jednou na režisérském křesle může dotáhnout hodně daleko..

Dodatečné informace

Původní název:
The Town (více)
  • USA Město
  • USA The Town
  • USA Mesto
Země původu:
USA
Čeština:
Město je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch