Arnold Schwarzenegger označil scénář nového Terminátora za fantastický

Arnold Schwarzenegger označil scénář nového Terminátora za fantastický
Terminátor | Metro-Goldwyn-Mayer
Nyní se o filmu podrobněji rozpovídal Arnold Schwarzenegger a utrousil pár zajímavých informací: „Začíná se natáčet uprostřed nebo na konci dubna a budeme natáčet zhruba čtyři měsíce. Budeme točit v New Orleans, něco v San Franciscu a možná něco málo i v LA, ale většina vznikne právě v New Orleans. Opravdu se na to těším, protože naposled, když natáčeli film o Terminátorech, měl jsem svojí práci jako guvernér a nemohl jsem se na tom podílet. Každopádně teď jsem zpátky a všichni jsou natěšení na to, že v tom filmu budu hrát. Scénář je fantastický, takže se na tenhle film opravdu těším.
Arnold Schwarzenegger
Terminátor 2: Den zúčtování | Lionsgate
A tímhle zajímavé novinky nekončí. Server Moviehole přinesl zajímavou informaci, že se bude nový Terminátor po vzoru Star Treku J.J. Abramse větvit od originální série a díky tomu půjde vlastní cestou (tudíž v něm Arnoldův Terminátor bude mít podobnou roli, jako starý Spock). Navíc se prý snímek bude vracet k některým událostem z prvních dvou dílů Terminátora, konkrétně k zabíjení různých Sarah Connor, vyšetřovaní vražd, příchodu Kylea Reese nebo k momentu, kdy T-1000 zabije Johnovy adoptivní rodiče.
Terminator: Genesis má předběžnou českou premiéru naplánovanou na 25. června 2015. Režie byla svěřena Alanu Taylorovi (Thor: Temný svět).
Víte že...
... Arnold svou účast v novém Terminátorovi dlouho popíral? Bylo to proto, že mu James Cameron před začátkem produkce poradil, aby svou účast nepotvrdil, nebude-li se děj soustředit na jeho postavu. Podle Camerona totiž pořád ještě existuje celá řada příběhů o T-800, které za vyprávění stojí. O ději v tuhle chvíli nic konkrétního nevíme, ale Arnold je ve hře, což nám dává minimálně naději, že bude mít jeho Terminátor v příběhu důležité místo.