Filmový svět dostal další nečekaný zásah: Zemřel Philip Seymour Hoffman

Filmový svět dostal další nečekaný zásah: Zemřel Philip Seymour Hoffman
| Aerofilms
Tak tu máme další velmi nepříjemné překvapení - jeden z nejlepších herců své generace, který se do paměti diváků zapsal díky fantastickým výkonům ve snímcích 25. hodina, Big Lebowski, Capote (za který získal Oscara), Mission: Impossible III, Piráti na vlnách či naposledy v pokračování Hunger Games: Vražedné pomstě, byl nalezen mrtvý ve svém bytě v New Yorku. Celá událost se zatím vyšetřuje, první zprávy ale mluví o předávkování.
filmovy-svet-dostal-dalsi-necekany-zasah-zemrel-philip-seymour-hoffman
Philip Seymour Hoffman jako oscarový Capote
Smutnou zprávu potvrdila i Philipova rodina. "Jsme zničeni ztrátou milovaného Phila a oceňujeme veškerou lásku a podporu, která k nám od všech dorazila. Je to tragická a náhlá ztráta a prosíme, abyste respektovali naše soukromí během této těžké doby. Myslete na Phila a modlete se za něj."
Philip Seymour Hoffman byl ztělesněním rčení, že žádná role není bezvýznamná, pokud ji chopí správný herec. I na malém prostoru dokázal divy, což ostatně potvrdil i v druhých Hunger Games (produkce nyní bude muset vyřešit, jak to s jeho postavou bude dál - měla být v sérii až do konce).
filmovy-svet-dostal-dalsi-necekany-zasah-zemrel-philip-seymour-hoffman-1
V Mission: Impossible si užil i nějakou tu akci
Nikdy nebyl hvězdou v pravém slova smyslu. Jakmile jste ale na něj narazili, okamžitě se vryl do paměti. Philip Seymour Hoffman byl jedním z mála, který dokázal se stejnou elegancí projít filmem za pár dolarů i ohromným blockbusterem. A vždy si tam "našel svoje". Budeš nám chybět, Philipe.