Nová Supergirl posiluje hvězdný tým. Krouží kolem ní nečekaný režijní talent

Nová Supergirl posiluje hvězdný tým. Krouží kolem ní nečekaný režijní talent
Supergirl | CW Television Network / CBS
Už před pár týdny jsme se dozvěděli, že hlavní roli ve filmové verzi, která Supergirl dostane až na plátna, ztvární mladá australská herečka Milly Alcock, jež strhla pozornost svým směrem především v prequelu Hry o trůny Rod draka, kde ztvárnila mladší verzi protagonistky Rhaenyry Targaryen. V druhé půlce první řady po časovém skoku ve vyprávění přebral štafetu neméně úspěšně nebinární herec Emma D'Arcy, takže se s Milly v Západozemí už neuvidíme. Právě to jí ale umožnilo upsat se dalšímu velkému projektu, který z ní může udělat opravdovou star.
Supergirl
Supergirl
59%
Všichni superlidé byli vždy ve stínu Supermana, na jehož adaptování vynakládal Hollywood nejvíc prostředků. James Gunn, jenž nyní vede DC filmový vesmír, si ale vždy liboval v hledání obskurních předloh. Jak Strážci Galaxie, které udělal pro Marvel, tak Suicide Squad, jimiž debutoval v DC, jsou toho dokladem. Pod jeho dohledem se tedy možná dočkáme ustanovení nových filmových ikon. Nebo alespoň pokusu o něj.
srpen-na-hbo-max-teste-se-na-serialovy-prequel-ke-hre-o-truny-a-mnoho-dalsich
Rod draka (2021) | Home Box Office (HBO)
Režie Supergirl by se měl chopit Australan (nějak se nám tu těch Australanů vyrojilo, že?) Craig Gillespie, jenž má zkušenost s popfeministickým blockbusterem CruellaEmmou Stone či biografií kontroverzní krasobruslařky Já, TonyaMargot Robbie v čele. Jako volba tedy dává na papíře smysl, i když jeho práce rozhodně nepatří k těm nejvíc strhujícím.
Sám Gunn vysvětloval, že je fascinovaný kontrastem Supermana, jenž byl vychován milující rodinou na planetě Zemi a snadno tedy přijal zdravé hodnoty, a jeho sestřenky Supergirl, která vyrostla na úlomku zničené planety Krypton a celý život musela sledovat utrpení a zkázu. A to zní skutečně skvěle. Režisérovo know how ve spojení s pevným Gunnovým dohledem by tedy mohly vést k dobrému výsledku. Volme tedy optimistický náhled a doufejme, že to vyjde.
Podívejte se na žebříček nejlepších filmů všech dob podle databáze Kinoboxu.
zdroje: Deadline, Variety