Chalamet se představuje jako legendární zpěvák. Na první fotce stále nenašel důvod změnit účes

Chalamet se představuje jako legendární zpěvák. Na první fotce stále nenašel důvod změnit účes
Wonka | Kinobox
Boba Dylana už ztvárnilo pěkných pár hereckých es – díky unikátnímu konceptu stylizovaného životopisu Beze mě: Šest tváří Boba Dylana si ho zahrála dokonce i Cate Blanchett. Nyní se přidá americký herec Timothée Chalamet, jenž se po letech šplhání po žebříčku hollywoodské hierarchie díky Wonkovi a druhé Duně konečně zapsal jako přední světová star.
A Complete Unknown
A Complete Unknown
Snímek A Complete Unknown, jehož titul můžeme přeložit jako „Absolutní neznámá“, má na svědomí režisér James Mangold, jejž si pamatujeme hlavně díky dvěma posledním Wolverinům a závodnímu Le Mans '66 (zatímco vstřícně se pokoušíme zapomenout na posledního Indiana Jonese).
A Complete Unknown Bob Dylan
A Complete Unknown | Searchlight Pictures
Nový životopis bude sledovat Dylanovu ranou kariéru, kdy se v 60. letech ještě coby náctiletý kluk poprvé přestěhoval do New Yorku a začal růst v největší hudební hvězdu své doby, k níž vzhlíželi i (co do věku stejně staří) Beatles. Chalamet a jeho kolega z Duny Austin Butler nedávno nahlas snili o tom, jak skvělé by bylo, kdyby se ve snímku mohl v čestné roličce mihnout Butler coby Elvis Presley. Režisérovou prioritou je pak prostřednictvím života slavného hudebníka připomenout rebelský étos šedesátých let.
Timothée Chalamet
Timothée Chalamet

Herec

Variety prostřednictvím platformy Newswire New York zveřejnilo první fotografii Chalameta jako Boba Dylana, která možná vyvolá úsměv tím, že starý dobrý Timmy na ní vypadá úplně stejně jako vždycky. Ne že by zrovna pro roli Boba Dylana potřeboval něco výrazně měnit, protože i ve svém civilním životě se od něj příliš typově nevzdaluje. Přesto je vtipné, že v éře trendujících fyzických proměn Chalamet hraje kouzelného výrobce čokolády, aspirujícího vesmírného mesiáše a hudební legendu, aniž by potřeboval byť změnit účes.
Podívejte se na žebříček nejočekávanějších filmů roku podle databáze Kinoboxu.
zdroj: Variety